کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۷۲۶۴۵
تاریخ خبر:

تراکتور با چهار غایب مقابل العین

تراکتور با چهار غایب مقابل العین

تیم فوتبال تراکتور در دیدار فردا مقابل العین امارات، چهار بازیکن خود را به همراه نخواهد داشت.

به گزارش هفت ورزشی، تراکتور در حالی فردا در سومین دیدار خود در لیگ نخبگان آسیا به مصاف العین امارات می‌رود که جواد نکونام برای این مسابقه حساس چهار بازیکن تیمش را در اختیار نخواهد داشت.

اودیلجان خامروبکوف و میلاد زکی‌پور دو بازیکنی هستند که به دلیل مصدومیت نمی‌توانند تراکتور را در این مسابقه همراهی کنند. سیدمهدی حسینی نیز به دلیل مشکلات خانوادگی قادر به همراهی سرخ‌پوشان نیست. علاوه بر این، علیرضا بیرانوند هم علاوه بر آسیب‌دیدگی، به دلیل مسائل مربوط به خدمت سربازی امکان حضور در این دیدار را ندارد تا نکونام در خطوط مختلف تیمش با کمبود بازیکن مواجه شود.

 العین با دو برد در دو بازی نخست در صدر جدول رده‌بندی لیگ نخبگان آسیا قرار دارد، اما تراکتور از دو مسابقه قبلی خود فقط یک امتیاز گرفته و هنوز در این رقابت‌ها گلی به ثمر نرسانده است. 

تراکتور پیش از این مسابقه روز‌های پرحاشیه‌ای را پشت سر گذاشت. مشکل صدور مجوز پرواز مستقیم به امارات، نگرانی‌هایی درباره سفر تیم ایجاد کرد و حتی مسئولان باشگاه از احتمال نرفتن به امارات سخن گفتند. با این حال، سرخ‌پوشان تبریز صبح امروز با پرواز اختصاصی از تبریز راهی امارات شدند تا پرونده این حاشیه پیش از مسابقه بسته شود.

کدخبر: ۶۰۱۷۲۶۴۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر