کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۷۲۰۲۴
تاریخ خبر:

جدال استقلال و چادرملو از نگاه آمار

جدال استقلال و چادرملو از نگاه آمار

دو تیم استقلال و چادرملو فردا در هفته دهم لیگ برتر به مصاف هم می‌روند.

به گزارش هفت ورزشی، دو تیم چادرملو اردکان و استقلال فردا در چارچوب هفته دهم لیگ برتر از ساعت ۱۶:۴۵ در ورزشگاه شهید نصیری یزد به مصاف یکدیگر می‌روند. 

دیدار فردا چهارمین تقابل دو تیم است. در سه تقابل قبلی، دو تیم به سه تساوی دست پیدا کردند. در دیدارهای این دو تیم، تنها دو گل ردوبدل است و تیمی برنده نبوده است. دو دیدار از سه تقابل این دو تیم، با تساوی بدون گل و یک دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسیده است. هادی حبیبی‌نژاد و مونیر الحدادی، زنندگان تنها گل‌های این دیدار هستند.

سعید اخباری سرمربی چادرملو در چهار تقابل خود با استقلال، به سه تساوی و یک شکست دست پیدا کرده است و موفق به کسب پیروزی نشده است. تنها تقابل اخباری و بختیاری‌زاده با تساوی به پایان رسیده است.

عارف غلامی و رضا میرزایی بازیکنان مشترک دو تیم هستند. حنیف عمران‌زاده و فراز فاطمی از کادرفنی چادرملو هم سابقه حضور در استقلال را دارند.

چادرملو در پنج بازی آخر خود، به سه برد و دو تساوی دست پیدا کرده است. استقلال نیز در پنج بازی آخر خود در تمامی رقابت‌ها، چهار برد و یک تساوی داشته است. استقلال در ۹ دیدار قبلی خود در لیگ برتر، هفت کلین‌شیت داشته و تنها در دو دیدار مقابل پرسپولیس و تراکتور، دروازه خود را باز شده، دیده است.

استقلال با هفت کلین‌شیت، بهترین تیم از این لحاظ لیگ برتر بوده است. چادرملو نیز دو کلین‌شیت داشته است. استقلال به طور میانگین در لیگ برتر، ۱/۲۲ گل در هر بازی زده و ۰/۲۲ گل دریافت کرده است. این آمار برای چادرملو، ۰/۸۹ گل زده و ۱/۳۳ گل خورده است. 

استقلال میانگین سنی ۲۵ و چادرملو میانگین سنی ۲۵/۸ سال دارد. استقلال در ترکیب خود از حضور سه بازیکن خارجی و چادرملو نیز از حضور سه بازیکن خارجی بهره می‌برند. 

ادسون ماردن دروازه‌بان برزیلی چارملو و صالح حردانی به دلیل محرومیت در این دیدار غایب هستند. سامان تورانیان نیز به دلیل مصدومیت دیگر غایب آبی‌پوشان در این دیدار است.

بیژن حیدری قضاوت فردا را بر عهده دارد، او در ۳۴ قضاوت برای استقلال، ۱۸ برد، ۸ تساوی و ۸ شکست این تیم را سوت زده است. او در سه قضاوت خود برای چادرملو، سه برد این تیم را سوت زده است. دیدار فردا اولین قضاوت حیدری در تقابل‌های چادرملو و استقلال است.

کدخبر: ۶۰۱۷۲۰۲۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر