اهورا خاطری پس از طلای جهان: از نظر ذهنی در سطح ۱۰ بودم
دارنده مدال طلای کشتی آزاد امیدهای جهان گفت: من در تمام شرایط، چه دشوار و چه مساعد واقعاً حضور خداوند را احساس میکردم.
به گزارش هفت ورزشی، اهورا خاطری آزادکار کشورمان توانست بامداد امروز در رقابتهای امیدهای جهان مدال طلای وزن ۶۵ کیلوگرم را کسب کند.
وی در گفتوگو با اتحادیه جهانی کشتی، اظهارداشت: «توانستم با ذهنیتی مثبت وارد این مسابقات شوم. من تغییر وزن دادهام و از وزن ۶۰ به ۶۵ کیلوگرم آمدهام. با اینکه در تمام مسابقات ابتدا عقب میافتادم اما موفق شدم در وقت دوم نتیجه را تغییر دهم.»
وی گفت: «از آنجا که بهتازگی از مسابقات قهرمانی زیر ۲۰ سال جهان بازگشته بودم، توانستم خوب کشتی بگیرم صرفاً به این دلیل که روحیهام بسیار بالا بود. از نظر جسمانی در سطح ۶ یا ۷ بودم اما از نظر ذهنی در سطح ۱۰ قرار داشتم. این اطمینانخاطر را داشتم که پیروز خواهم شد. در تمام شرایط، چه دشوار و چه مساعد و در تکتک لحظاتی که روی تشک بودم، واقعاً حضور خداوند را احساس میکردم. شاید فکر کنید دارم دروغ میگویم اما خدا واقعاً به من کمک کرد.»
این کشتیگیر ایرانی درباره مبارزه در فینال با حریف روس، عنوان کرد: «کشتیگیر روس برایم حریف سرسختتری بود. در مورد کشتیگیر ژاپنی باید بگویم اگر به او نزدیک میشدم، کشتی گرفتن دشوارتر میشد و کنترل کردنش از راه دور راحتتر بود اما کشتیگیر روس خسته بود و من توانستم از خستگیاش به نفع خودم استفاده کنم.»