کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۶۹۶۶
تاریخ خبر:

مصوبه خردادماه همچنان معتبر است؛ لیگ بیست‌وپنجم بدون قهرمان/ ادعای یک خبرگزاری

مصوبه خردادماه همچنان معتبر است؛ لیگ بیست‌وپنجم بدون قهرمان/ ادعای یک خبرگزاری

هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، تصمیمی برای تغییر مصوبه سی‌ام خرداد خود ندارد.

به گزارش هفت ورزشی،  با وجود شایعات مطرح شده طی روزهای اخیر مبنی بر اهدای جام قهرمانی به استقلال که از سوی علی تاجرنیا مطرح شد به نظر می رسد هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، تصمیمی در خصوص تغییر مصوبه سرنوشت قهرمان لیگ بیست‌وپنجم ندارد.

در همین ارتباط آنا نوشت: طبق آخرین پیگیری‌ها مصوبه هیات‌ رئیسه فدراسیون فوتبال درباره سرنوشت فصل نیمه‌تمام لیگ برتر همچنان به قوت خود باقی است و در حال حاضر تصمیمی برای تغییر این مصوبه گرفته نشده است.

هیات‌ رئیسه فدراسیون فوتبال در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ مصوب کرده بود با توجه به نیمه‌تمام ماندن مسابقات لیگ برتر فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴، ادامه مسابقات برگزار نشود و قهرمانی برای این فصل اعلام نشود. این موضوع پیش‌تر نیز از سوی مسئولان سازمان لیگ تأیید شده بود. 

برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها درباره اهدای جام قهرمانی به استقلال، آخرین موضع هیات‌ رئیسه فدراسیون فوتبال تغییری نسبت به مصوبه قبلی نداشته و قرار نیست فعلا جامی به تیمی اهدا شود.

اظهارات اخیر امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال در خصوص اهدای جام لیگ برتر فصل گذشته به شهدای میناب، در حد یک پیشنهاد است و احتمال انجام شدنش وجود دارد.

کدخبر: ۶۰۱۶۶۹۶۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر