کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۵۵۰۲
تاریخ خبر:

خبر خوب برای تارتار؛ محمد عمری آماده بازگشت

خبر خوب برای تارتار؛ محمد عمری آماده بازگشت

بازیکن مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس به احتمال زیاد از هفته آینده به تمرینات گروهی اضافه خواهد شد.

به گزارش هفت ورزشی، محمد عمری، بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس که به دلیل مصدومیت مدتی از تمرینات و مسابقات این تیم دور بود، به بهبودی نسبی رسیده و آماده بازگشت به برنامه‌های تمرینی سرخپوشان شده است.

عمری قرار است از امروز تمرینات اختصاصی خود را زیر نظر مربی بدنساز پرسپولیس آغاز کند تا به تدریج شرایط جسمانی و آمادگی بدنی خود را به سطح مطلوب برساند.

با توجه به روند بهبودی این بازیکن، به نظر می‌رسد عمری از هفته آینده بتواند به تمرینات گروهی پرسپولیس اضافه شود و در کنار سایر بازیکنان به کار خود ادامه دهد.

البته میزان آمادگی عمری و شرایط بدنی او در روزهای آینده مشخص خواهد کرد که این بازیکن چه زمانی می‌تواند مجدداً در برنامه‌های تاکتیکی مهدی تارتار قرار بگیرد.

 

کدخبر: ۶۰۱۶۵۵۰۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر