پروژه پرسپولیس ب وارد فاز جدید شد
باشگاه پرسپولیس که به دلیل از دست دادن زمان، نتوانست پروژه خرید سهم یک تیم لیگ یکی و حضور پرسپولیس ب در لیگ دسته اول را عملی کند، حالا به دنبال پروژه جدیدی است.
به گزارش هفت ورزشی، پرسپولیس قصد داشت با خرید سهام یک تیم لیگ یکی، زمینه حضور خود در رقابتهای لیگ دسته اول و راهاندازی تیم پرسپولیس ب را فراهم کند اما به دلیل از دست رفتن زمان و محدودیت فرصت باقیمانده، در نهایت از این تصمیم منصرف شد.
از پرسپولیس خبر میرسد که مسئولان این باشگاه همچنان به دنبال ایجاد تیم دوم هستند و این بار خرید سهام یک تیم لیگ دویی را در دستور کار قرار دادهاند.
اکنون باید دید مسئولان باشگاه پرسپولیس میتوانند این بار در فرصت باقیمانده، مقدمات خرید سهام یک تیم لیگ دویی را فراهم کنند یا اینکه بار دیگر با از دست رفتن زمان، شانس حضور در مسابقات لیگ دسته دوم را نیز از دست خواهند داد.