کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۳۸۹۰
تاریخ خبر:

پیاتزا: استرالیا قدبلند، قدرتمند و باتجربه بود

پیاتزا: استرالیا قدبلند، قدرتمند و باتجربه بود

سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال ایران گفت: اولین چیزی که باید بگویم، تفاوت حریف امروز با حریف دیروز بود. استرالیا خیلی بهتر از چین‌تایپه بازی کرد.

به گزارش هفت ورزشی، روبرتو پیاتزا امروز (شنبه) پس از پیروزی شاگردانش برابر استرالیا و صعود به فینال قهرمانی مردان ۲۰۲۶ آسیا، درباره تفاوت این دیدار با بازی روز گذشته اظهار داشت: اولین چیزی که باید بگویم، تفاوت حریف امروز با حریف دیروز بود. استرالیا خیلی بهتر بازی کرد. بازیکنان این تیم قدبلند، قدرتمند و باتجربه هستند و مجبور بودیم در زمین همه توان، اراده و میل به پیروزی خودمان را بگذاریم، در هر توپ و در هر لحظه.

پیاتزا ست دوم را نقطه عطف این مسابقه دانست و افزود: امروز بعد از ست دوم واقعاً خوب بودیم. برای من، ست دوم نقطه حیاتی بازی بود. معمولاً تیم ایران بعد از از دست دادن ستی مثل آن، نمی‌تواند به‌راحتی احساساتش را بازیابی کند، اما این بار ست سوم را با احساس درست شروع کردیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران درباره واکنش شاگردانش پس از ست دوم اظهار داشت: انگار ذهنمان را کاملاً از ست دوم پاک کردیم و شروع کردیم به بازی کردن یک ست دیگر، یک بازی دیگر.

وی در ادامه درباره فینال و حریف احتمالی ایران گفت: فینال آخرین قدم است. وقتی از یک کوه بالا می‌روید، ۱۰ متر آخر سخت‌ترین بخش است و هرچه جلوتر می‌روید، کار دشوارتر می‌شود. بنابراین باید به موقعیت خودمان فکر کنیم، ببینیم کجا به اندازه کافی قدرتمند هستیم و حریف در چه شرایطی می‌تواند به ما حمله کند.

پیاتزا تأکید کرد که تمرکز تیمش باید روی جزئیات بازی باشد. باید درباره بازی فکر کنیم، درباره جایی که آن‌ها می‌توانند سرویس بزنند و درباره هر توپ.

وی در پایان درباره احتمال رویارویی با ژاپن در فینال گفت: من هیچ‌وقت قبل از پایان بازی درباره ژاپن صحبت نمی‌کنم. برای من، امروز نیمه‌نهایی بین ژاپن و کره بود. کره یک بازی شگفت‌انگیز و عالی مقابل چین انجام داد، پس چرا نتواند یک بار دیگر همین کار را انجام دهد؟

کدخبر: ۶۰۱۶۳۸۹۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر