کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۳۳۰۸
تاریخ خبر:

چالش بزرگ سازمان لیگ؛ استقلال و تراکتور با امیدها بازی می‌کنند؟

چالش بزرگ سازمان لیگ؛ استقلال و تراکتور با امیدها بازی می‌کنند؟

سازمان لیگ قرار است در مورد برگزاری هفته هفتم لیگ برتر و اینکه آیا دو باشگاه تراکتور و استقلال باید با استفاده از بازیکنان امید به میدان بروند یا بدون آنها تصمیم گیری می کند.

به گزارش هفت ورزشی، تیم های استقلال و تراکتور که هر کدام به ترتیب سه و یک بازیکن در لیست تیم ملی امید بازیکن دارند به دلیل حضور در لیگ نخبگان آسیا در حضور وزیر ورزش این مجوز را گرفتند که بازیکنان ملی پوش امید خود را بعد از برگزاری اولین بازی در لیگ نخبگان آسیا راهی ناگویا محل برگزاری مسابقات بازی های آسیایی کنند. 

اما سایر باشگاه هایی که در تیم امید بازیکن داشتند با کش و قوس های زیاد بازیکنانشان را در اختیار حسین عبدی سرمربی تیم امید گذاشتند و این تیم شب گذشته راهی ناگویا شد. 

در این بین هفته هفتم لیگ برتر از فردا آغاز می شود و سوالی که این وسط از سوی سایر باشگاه ها مطرح شده این است که آیا سازمان لیگ برای برقراری عدالت بین تیم ها به خصوص تیم هایی که رقیب هم برای قهرمانی هستند اعلام می کند که دو باشگاه تراکتور و استقلال بدون بازیکنان ملی پوش امید خود به میدان بروند یا خیر.

البته قانونی برای الزام این کار وجود ندارد اما موضوع برقراری عدالت یکسان برای همه باشگاه هاست. مجوز حضور بازیکنان ملی پوش استقلال و تراکتور بعد از بازی اول تیم ملی امید به خاطر لیگ نخبگان آسیا است نه لیگ برتر، بنابراین روی همین اصل سایر باشگاه ها به سازمان لیگ اعلام کرده اند که باید عدالت برای همه تیم ها به طور یکسان انجام شود.

حتی شنیده ها حکایت از این دارد که برخی تیم ها از سازمان لیگ درخواست کرده اند چون بازیکنان ملی پوش امید خود را در اختیار ندارند بازی های هفته هفتم آنها لغو شود. البته درخواست رسمی هنوز به سازمان لیگ نرفته اما تماس های تلفنی برای فشار آوردن به سازمان لیگ برای تعویق بازی ها برقرار شده است. 

شنیده می شود امروز در مورد چگونگی برگزاری بازی ها در هفته هفتم جلسه ای برگزار می شود. 
کدخبر: ۶۰۱۶۳۳۰۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر