کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۳۱۱۴
تاریخ خبر:

داور دیدار تراکتور و شباب‌الاهلی مشخص شد

داور دیدار تراکتور و شباب‌الاهلی مشخص شد

کنفدراسیون فوتبال آسیا تیم داوری دیدار شباب‌الاهلی امارات و تراکتور ایران را با قضاوت ادهم مخادمه از اردن معرفی کرد.

به گزارش هفت ورزشی،  کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی تیم داوری دیدار حساس شباب‌الاهلی امارات و تراکتور ایران در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا را اعلام کرد. بر این اساس، ادهم مخادمه داور بین‌المللی اردنی قضاوت این مسابقه را بر عهده خواهد داشت.

در این دیدار، محمد الخلیف و احمد الرویلی، هر دو از اردن، به عنوان کمک‌داوران حضور خواهند داشت. همچنین لئو هونگ وی از سنگاپور به عنوان داور چهارم انتخاب شده است.

در اتاق VAR نیز محمد تقی از سنگاپور به همراه عبدالحنان، دیگر داور سنگاپوری، مسئولیت بازبینی صحنه‌های حساس مسابقه را بر عهده دارند. این دیدار دوشنبه هفته آینده از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه راشد دبی برگزار خواهد شد.

کدخبر: ۶۰۱۶۳۱۱۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر