کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۱۶۰۳
تاریخ خبر:

نیکبخت: مسلمان پسر خوبی است؛ هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد

نیکبخت: مسلمان پسر خوبی است؛ هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد

علیرضا نیکبخت واحدی در مصاحبه‌ای کوتاه با ورزش سه به حواشی ایجادشده در دربی پیشکسوتان نشان داد.

به گزارش هفت ورزشی، دربی پیشکسوتان روز گذشته برگزار شد و انتشار چند ویدیو از اتفاقات این مسابقه و همچنین تصاویری در فرودگاه، این گمانه را ایجاد کرد که میان دو ستاره محبوب سابق استقلال و پرسپولیس کدورتی به وجود آمده است.

نیکبخت واحدی و محسن مسلمان در این بازی مقابل یکدیگر قرار گرفتند و در بخشی از مسابقه مسلمان به کنار زمین آمد و بحث کوتاهی با نیکبخت داشت. همین اتفاق و ویدیوهای منتشرشده از آنها، در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت و شائبه‌هایی درباره رابطه این دو بازیکن شکل گرفت.

با این حال، نیکبخت در گفت‌وگویی این موضوع را رد کرد و درباره ویدیوی منتشرشده از برخوردشان گفت: «محسن پسر بسیار خوب و بچه مودبی است. ویدئویی منتشر شد که ما با یکدیگر سلام علیک نکردیم، در صورتی که محسن پیش از آن با من سلام علیک کرده بود و دلیلی نداشت دوباره با هم حرف بزنیم.»

او در ادامه گفت: «محسن همیشه احترام بزرگتر و پیشکسوت خودش را حفظ می‌کند و من هم خیلی او را دوست دارم. او فوتبالیست خیلی خوبی بوده و حالا هم ما دوستان خوبی هستیم و هیچ حاشیه ای هم وجود ندارد.»

نیکبخت درباره بحثی که در جریان بازی با مسلمان داشت نیز توضیح داد: «بحثی که دیروز اتفاق افتاد، چیز خاصی نبود. من به او گفتم که با داور بحث نکن، او پرسید چرا و من هم گفتم چون من می‌گویم. هیچ موضوع خاصی هم نبود و این مسائل در جریان مسابقه طبیعی است. بازی خوبی انجام دادیم، خیلی خوش گذشت و نباید بیخودی از این مسائل حاشیه درست شود.»

کدخبر: ۶۰۱۶۱۶۰۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر