کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۰۴۵۱
تاریخ خبر:

تارتار: بازی نکردن اورونوف کاملا فنی بود؛ از هواداران عذرخواهی می کنم

تارتار: بازی نکردن اورونوف کاملا فنی بود؛ از هواداران عذرخواهی می کنم

مهدی تارتار پس از شکست پرسپولیس مقابل تراکتور، از برگزاری بازی‌ها بدون حضور هواداران انتقاد کرد و درباره نیمکت‌نشینی اورونوف توضیح داد.

به گزارش هفت ورزشی،  مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس، پس از شکست مقابل تراکتور در نشست خبری خود اظهار داشت: ابتدا از هوادارانمان بخاطر این شکست، عذرخواهی می‌کنم. می‌دانم هواداران شب سختی خواهند داشت. مسئولیت این شکست، با کادر فنی است. از بازیکنان تشکر می‌کنم که تلاش و زحمات زیادی کشیدند اما فوتبال همین است. اگر اشتباه کنید بازنده هستید. من پیش از بازی به بازیکنان گوش‌زد کردم که مقابل برخی تیم‌ها، اشتباهات را باید به حداقل رساند‌.

وی افزود: بازیکنان جوان، از این اشتباهات باید داشته باشند تا باتجربه شوند. باید با آن‌ها بیشتر کار کنیم و برایشان وقت بگذاریم. جوان بازی دادن تاوان دارد. تعویض‌های ما اکثرا بیست تا بیست و دو سال بود اما تعویض‌های تراکتور، بازیکنان باتجربه بودند. این تجربه کمک کرد. بازیکن جوان ما اشتباه داشت و بازیکن تراکتور استفاده کرد‌‌.

او تصریح کرد: این بازی برای ما تمام شده است. از نظر فنی، نیمه اول خوب و موقعیت‌های خوبی داشتیم، حتی اواخر بازی نیز موقعیت داشتیم و می‌توانستیم گل تساوی را به ثمر برسانیم. امروز کم‌شانس و کم‌تجربه بودیم و تاوان آن را پس دادیم. باید سریع ریکاوری کنیم و چهار روز دیگر، مجدد بازی داریم. بازی‌ها فاصله زیادی با هم ندارند و باید از این بازی درس بگیریم.

وی در خصوص کم‌موقعیت بودن دیدار گفت: یکی از دلایل اصلی، کیفیت پایین این دیدار، نبود هواداران بود. باید در این بخش، فرهنگ‌سازی کنیم و کارهایی انجام دهیم تا هواداران از فوتبال لذت ببرند نه آنکه با هم درگیر شوند. به آرای کمیته انضباطی هم احترام می‌گذاریم اما امیدوارم تمام دیدارها، با تماشاگر برگزار شود.

سرمربی پرسپولیس در مورد بازی نکردن ایگور سرگیف و اوستون اورونوف گفت: این موضوع به کادر فنی برمی‌گردد و این بحث، کاملا فنی است. آن‌ها بازیکنان خوبی ما هستند و مثل دیگران در حال تلاش هستند. ممکن است برخی بازی‌ها، به بعضی از بازیکنان بازی نرسد، چراکه تیم پرمهره‌ای هستیم و در تمام پست‌ها، غیر از یک پست، بازیکنان و مهره‌های خوبی داریم.

کدخبر: ۶۰۱۶۰۴۵۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر