کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۹۶۳۶
تاریخ خبر:

اعتراض تند خیبر به داوری؛ «یک امتیاز با ۹ نفر از تیم ۱۲ نفره!»

اعتراض تند خیبر به داوری؛ «یک امتیاز با ۹ نفر از تیم ۱۲ نفره!»

باشگاه خیبر پس از تساوی مقابل مس شهربابک، با انتشار پستی کنایه‌آمیز به ۹ نفره شدن تیمش واکنش نشان داد.

به گزارش هفت ورزشی، خیبر خرم‌آباد در هفته دوم لیگ برتر مسابقه عجیبی را پشت سر گذاشت. در این مسابقه، ابوذر صفرزاده در دقیقه ۱۷ از زمین بازی اخراج شد و در ادامه اخراج فرشاد محمدی‌مهر در دقیقه ۷۲، این تیم را ۹ نفره کرد. با این حال خیبر که در دقیقه ۲۵ گل اول را به ثمر رسانده بود، با وجود دو اخراج و گل تساوی زبیر نیک‌نفس، توانست تا پایان مقاومت کند و با یک امتیاز از شهربابک خارج شود.

اما نکته مهم اینکه دو اخراج خیبر در فاصله زمانی کوتاه و با دو کارت زرد اتفاق افتاد. صفرزاده تنها پنج دقیقه پس از دریافت کارت زرد اول، با خطا روی محسن سفیدچغایی کارت دوم را گرفت و از زمین اخراج شد و محمدی‌مهر نیز تنها دو دقیقه بعد از کارت زرد اول، با دریافت کارت دوم از بازی بیرون رفت تا خیبر نزدیک به ۲۰ دقیقه پایانی را با ۹ نفر ادامه بدهد.

باشگاه خیبر دقایقی پس از پایان مسابقه با انتشار تصویری از داور و نتیجه بازی، به این اتفاق واکنش نشان داد و اعتراض تندی نسبت به قضاوت تیم داوری داشت. این باشگاه روی این تصویر نوشت: «یک امتیاز با ۹ نفر از تیم ۱۲ نفره!». 

مسعود عبدی، مالک باشگاه خیبر، نیز این پست را در صفحه شخصی خود بازنشر کرد و با تمجید از بازیکنان تیمش نوشت: «شما شیرمردان خیبر، در سخت‌ترین شرایط غیرت را معنا کردید.» 

عبدی البته شب گذشته میز در گفت‌وگویی تند، نسبت به اتفاقات این مسابقه موضع گرفته و خواستار رسیدگی فدراسیون فوتبال به اتفاقات و تصمیمات رخ‌داده در دیدار خیبر و مس شهربابک شده بود.

2526410

کدخبر: ۶۰۱۵۹۶۳۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر