کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۹۶۳۰
تاریخ خبر:
انتخاب تحریریه هفت ورزشی

از زمین‌گیر شدن سپاهان تا درخشش علیپور؛ ترین‌های هفته دوم لیگ برتر!

از زمین‌گیر شدن سپاهان تا درخشش علیپور؛ ترین‌های هفته دوم لیگ برتر!

از درخشش پرسپولیس و علیپور تا شاهکار نکونام و ظهور ماهان صادقی؛ بهترین‌های هفته دوم را بشناسید.

به گزارش هفت ورزشی، لیگ برتر در هفته دوم چهره‌های درخشانی داشت؛ از پرسپولیسی که با نمایشی مقتدرانه خودش را در قامت یک مدعی نشان داد تا جواد نکونام که سپاهان را در خانه زمین‌گیر کرد و علی علیپور که بار دیگر در خط حمله سرخ‌ها درخشید. 

در این میان، ماهان صادقی جوان هم با دو پاس گل، نام خود را به عنوان یکی از پدیده‌های هفته مطرح کرد. 

این شما و این بهترین های هفته دوم از نگاه هفت ورزشی.

تیم هفته: پرسپولیس 

پرسپولیس با ارائه یک نمایش قدرتمند و کسب یک پیروزی پرگل مقابل استقلال خوزستان، عنوان تیم هفته دوم لیگ برتر را به خود اختصاص داد. سرخ‌پوشان در این مسابقه علاوه بر نتیجه مطلوب، از نظر مالکیت، خلق موقعیت و انسجام تیمی عملکرد قابل توجهی داشتند و نشان دادند که در هفته‌های ابتدایی فصل به دنبال تثبیت خود در جمع مدعیان هستند.

سرمربی هفته: جواد نکونام

جواد نکونام به عنوان سرمربی برتر هفته دوم انتخاب می‌شود؛ چرا که تیم تحت هدایت او در این هفته توانست با نمایش منظم و مدیریت مناسب جریان مسابقه، به نتیجه‌ای ارزشمند دست پیدا کند و سپاهان مدعی را در اصفهان زمین گیر کند. 

ستاره هفته: علی علیپور

علی علیپور با نمایش تأثیرگذار خود در هفته دوم، عنوان ستاره هفته را به دست آورد. مهاجم باتجربه پرسپولیس با تحرک بالا، حضور مؤثر در خط حمله و نقش‌آفرینی در فاز هجومی، یکی از چهره‌های اصلی این هفته بود. علیپور که در فصل گذشته نیز یکی از مهره‌های مهم پرسپولیس بود، همچنان یکی از امیدهای اصلی سرخ‌پوشان برای گلزنی محسوب می‌شود.

پدیده هفته: ماهان صادقی(ملوان)

بدون شک ماهان صادقی از ملوان را می‌توان پدیده هفته دوم دانست؛ بازیکنی جوان که با عملکرد امیدوارکننده خود در ترکیب ملوان توجه‌ها را به خود جلب کرد. 

در هفته‌ای که ملوان توانست با وجود یک بازیکن کمتر، ذوب‌آهن را شکست دهد، نمایش بازیکنان جوان این تیم از نکات مثبت مسابقه بود و صادقی نیز یکی از چهره‌هایی بود که توانست استعداد و جسارت خود را به نمایش بگذارد. صادقی ۲۰ ساله هر دو پاس گل تیمش را ساخت.

 

کدخبر: ۶۰۱۵۹۶۳۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر