کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۹۴۴۷
تاریخ خبر:

سرپرست نساجی: هنوز تصمیمی درباره شکایت از آسانی نگرفته‌ایم

سرپرست نساجی: هنوز تصمیمی درباره شکایت از آسانی نگرفته‌ایم

سرپرست تیم فوتبال نساجی گفت که این باشگاه تصمیمی برای شکایت از هافبک اهل آلبانی استقلال ندارد.

به گزارش هفت ورزشی، پویا سیف‌پناهی در گفت‌وگویی در خصوص دومین شکست نساجی مقابل نساجی که شب گذشته در هفته دوم لیگ رقم خورد، اظهار داشت: بازی خوبی انجام دادیم. ابتدا سعی کردیم استقلال را کنترل کنیم تا در ادامه بتوانیم با نزدیک شدن به دروازه حریف زمینه‌ساز گلزنی و در نهایت نخستین پیروزی فصل خودمان را ثبت کنیم که این اتفاق نیفتاد و 3 امتیاز خانگی را به راحتی از دست دادیم.

وی در واکنش به این موضوع که نساجی در دو بازی گذشته 2 گل در دقایق پایانی دریافت کرده و نتیجه را واگذار کرده است، گفت: تا حدود یک ماه پیش درگیر مسابقات لیگ دسته اول بودیم، به همین دلیل زمان کافی برای آماده‌سازی مناسب تیم برای حضور در لیگ برتر را نداشتیم، همین موضوع باعث شده که بازیکنان‌مان خسته از لیگ یک باشند و در دقایق پایانی به لحاظ بدنی دچار افت شوند. قطعا با گذشت زمان و تمریناتی که مجتبی حسینی در نظر دارد نساجی در هفته‌های آینده تیم بهتری خواهد شد.

سرپرست نساجی افزود: خوشبختانه بازیکنان جوان خوبی داریم و همه ما به آنها بسیار امیدوار هستیم و می‌دانیم که با تمرینات بیشتر و ایجاد هماهنگی بین بازیکنان جدید و بازیکنانی که از فصل پیش در تیم بودند، در هفته‌های آینده بازی‌های بهتری را به نمایش می‌گذاریم. میانگین سنی تیم حدود 22-23 سال است و بسیار امیدواریم با نیروی جوانی که در اختیار داریم نتایج خوبی در لیگ برتر بگیریم.

سیف‌پناهی در پاسخ به این سوال که باشگاه نساجی اعتراضی به بازی کردن یاسر آسانی هافبک استقلال داشته است؟ خاطرنشان کرد: تا جایی که من مطلع هستم تا این لحظه باشگاه تصمیمی در این خصوص نداشته است.

کدخبر: ۶۰۱۵۹۴۴۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر