کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۳۰۱
تاریخ خبر:

افتضاح هدایت ممبینی اصلاح نشد؛ گل گهر به جای چادرملو در سید ۲ آسیا

افتضاح هدایت ممبینی اصلاح نشد؛ گل گهر به جای چادرملو در سید ۲ آسیا

شاگردان مهدی رحمتی از سوی AFC به‌عنوان نماینده ایران در سطح دوم رقابت‌های فوتبال باشگاهی آسیا معرفی شدند.

به گزارش هفت ورزشی، مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا 2 در فصل 27-2026 روز 27 مرداد در شهر کوالالامپور برگزار خواهد شد.

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در فاصله پنج روز تا این قرعه‌کشی، سیدبندی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا 2 را اعلام کرد که طبق آن، تیم گل‌گهر سیرجان از ایران در سید دوم قرعه‌کشی قرار گرفته است.

این در حالی بود که پس از برتری چادرملوی اردکان مقابل پرسپولیس و گل‌گهر در تورنمنت سه جانبه کسب سهمیه آسیایی، مشخص شد که تیم سیرجانی به‌عنوان نماینده ایران معرفی شده است. فدراسیون‌نشینان و مقامات باشگاه چادرملو از تلاش خود برای جایگزینی نماینده استان یزد به‌جای گل‌گهر صحبت کردند که به نظر می‌رسد نتیجه‌ای به دنبال نداشته است.

این افتضاح از سوی هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال رقم خورده و با وجود گذشت حدود دو ماه از معرفی گل‌گهر به عنوان نماینده ایران در آسیا او همچنان در فدراسیون مشغول فعالیت است.

سیدبندی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا 2 به شرح زیر است:

سید اول: الجزیره و الوحده امارات، الحسین اردن و التعاون عربستان
سید دوم: الریان قطر، گل‌گهر ایران، نسف قارشی ازبکستان، الشرطه عراق
سید سوم: الفیصلی اردن، المحرق بحرین، السیب عمان و الکویت کویت
سید چهارم: الخالدیه بحرین، النهضة عمان، بنگال شرقی هند و آرکاداغ ترکمنستان

کدخبر: ۶۰۱۵۸۳۰۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر