کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۲۰۲
تاریخ خبر:

تقوی: اشتباهات داوری بخشی از فوتبال است، اما VAR باید دقت را بیشتر کند

تقوی: اشتباهات داوری بخشی از فوتبال است، اما VAR باید دقت را بیشتر کند

مربی آلومینیوم درباره حواشی حضور خبرنگاران در تمرین این تیم گفت: قربانی به من گفت قرار نبود این تعداد خبرنگار باشد و اصلاَ حرفی درباره اینکه کسی را عوض می‌کنم زده نشد.

به گزارش هفت ورزشی، احمد تقوی در گفت‌وگویی در خصوص دیدار هفته اول آلومینیوم اراک در خانه استقلال خوزستان اظهار داشت: با توجه به اینکه زمان کمی برای ادامه تمرینات و آماده‌سازی تا شروع مسابقات داشتیم، کار کمی سخت بود، اما خوشبختانه اتفاقات خوبی افتاد و توانستیم به جمع‌بندی برسیم و تیمی را تشکیل دهیم که شرایط نسبتاً خوبی داشته باشد. با توجه به اینکه بازی‌ها با فاصله چهار، پنج روز برگزار می‌شوند، همین بازی‌ها می‌تواند به ما کمک کند تا در ادامه شرایط تیم را بهتر کنیم، ضمن اینکه بازی‌های فیفادی می‌تواند شرایط را بهتر کند. 

وی در مورد اینکه برای بازی اول تمام نفرات را در اختیار دارید، گفت: بله، تمام نفرات را در اختیار داریم و امیدواریم بتوانیم از آنها استفاده کنیم.

روی بازی با استقلال خوزستان تمرکز کردیم

مربی آلومینیوم درباره شناخت از تیم استقلال خوزستان عنوان کرد: در شروع لیگ نمی‌توان شناخت کافی داشت. با توجه به اینکه سال گذشته که در فجرسپاسی بودیم نوع بازی‌شان را دیده‌ایم و شناختی که از قبل نسبت به این تیم داریم، آقای خلیفه اصل هم سرمربی استقلال خوزستان باقی ماندند، روی آنها تمرکز کرده‌ایم. ان‌شاءالله بتوانیم در بازی اول امتیاز لازم را کسب کنیم. به هر حال بازی اول همیشه حساس است و شروع مسابقات اهمیت زیادی دارد. توکل‌مان به خداست و باید ببینیم در روز مسابقه چه اتفاقی رخ می‌دهد.

اشتباهات داوری بخشی از فوتبال است

وی درباره اینکه بازی فصل گذشته در انتهای دیداری که در اهواز میان فجرسپاسی و استقلال خوزستان حواشی زیادی ایجاد شد، یادآور شد: بله، فکر می‌کنم بازی رفت بود. در آن مسابقه یک اتفاق در خصوص گل آفساید رخ داد و بعد از بررسی VAR، گل سالم دانسته شد. بعد از آن هم حواشی و صحبت‌هایی مطرح شد و رسانه‌های مختلف به موضوع پرداختند. البته در فوتبال چنین اتفاقاتی ممکن است رخ دهد. حتی در جام جهانی هم شاهد اشتباهات داوری بوده‌ایم، اما با توجه به اینکه امروز هم داور داخل زمین و هم داوران حاضر در اتاق VAR هستند، طبیعتاً انتظار می‌رود درصد اشتباهات کمتر شود. اشتباهات داوری بخشی از فوتبال است و باید آن را پذیرفت، اما امیدواریم با وجود امکاناتی مانند VAR، دقت تصمیمات بیشتر شود.

خبرنگاران برای ما ارزشمند هستند

تقوی درباره اینکه روز گذشته خبرنگاران برای پوشش تمرین تیم آلومینیوم حضور پیدا کردند و این موضوع ناراحتی پیروز قربانی سرمربی تیم و متعاقباً خبرنگاران را به دنبال داشت، تصریح کرد: یک سوءتفاهم اتفاق افتاد. سه روز به اولین بازی ما در لیگ برتر مانده بود، خبرنگاران برای ما ارزشمند هستند و زحمات زیادی برای پوشش اخبار تیم‌ها می‌کشند و ما هم این موضوع را کاملاً قبول داریم. اما سه روز مانده به بازی، یک عدم هماهنگی ایجاد شد.

حضور خبرنگاران هماهنگ شده بود

وی درباره اینکه مگر می‌شود بدون هماهنگی با پیروز قربانی خبرنگاران در محل تمرین حضور پیدا کنند، عنوان کرد: بله هماهنگ شده بود. تعداد خبرنگارانی که حاضر شدند بیشتر از حد انتظار بود. به ما گفته بودند ۵ تا ۶ خبرنگار می‌آیند. حدود ۲۰ نفر از دوستان خبرنگار و عکاس برای حضور در تمرین آمده بودند. البته اصل حضور آنها هماهنگ شده بود، ولی تعداد افراد و اینکه چه کسانی قرار است حضور داشته باشند، به شکل دقیق با من هماهنگ نشده بود.

سوءتفاهم باعث ناراحتی شد

مربی تیم آلومینیوم در مورد اینکه اگراصل حضور خبرنگاران هماهنگ شده بود، این ناراحتی دور از انتظار بود، تصریح کرد: بله، اصل موضوع هماهنگ شده بود، اما تعداد نفرات بیشتر از چیزی بود که من تصور می‌کردم. احتمالاً دوستانی که قرار بود با آنها صحبت شود، نوع دیگری از هماهنگی را به خبرنگاران منتقل کرده بودند و شاید همین موضوع باعث یک سوءتفاهم شد. من خودم آمدم و خبرنگاران را همراهی کردم و آنها نشستند. اما ظاهراً وقتی دوستان متوجه شدند پیروز قربانی ناراحت شده و نمی‌خواهد صحبت کند، خودشان تصمیم گرفتند که محل را ترک کنند.

سوءتفاهم با خبرنگاران برطرف می‌شود

وی درباره اینکه عنوان شده پیروز قربانی گفته اگر این اتفاق دوباره رخ دهد، مدیر رسانه تیم را برکنار می‌کند، تأکید کرد: اصلاً چنین چیزی نبود. به من گفته بودند ۵ تا ۶ خبرنگار می‌آیند و قربانی هم گفت موردی ندارد، اما وقتی تعداد خبرنگاران بیشتر شد، چون وسط تمرین بودیم و شلوغ شد، قربانی ناراحت شد و گفت تعداد زیاد است ولی اصلاَ حرفی درباره اینکه کسی را عوض می‌کنم زده نشد. قربانی به من گفت قرار نبود این تعداد خبرنگار باشد و من هم این موضوع را منتقل کردم. آنها متوجه شدند قربانی از شلوغی تمرین ناراحت شده، خودشان تصمیم گرفتند تمرین را ترک کنند. کسی هم با آنها برخوردی نکرد و ما کاملاً احترام خبرنگاران را حفظ کردیم. ان‌شاءالله در روز‌های آینده با هماهنگی بهتر، این سوءتفاهم هم برطرف می‌شود. خبرنگاران برای ما محترم هستند و امیدواریم همکاری خوبی با آنها داشته باشیم.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۲۰۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر