کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۰۶۱
تاریخ خبر:

معاون سابق پرسپولیس، دستیار مجتبی جباری شد

معاون سابق پرسپولیس، دستیار مجتبی جباری شد

حسین بادامکی به عنوان دستیار جدید مجتبی جباری به کادر فنی تیم جزیره قشم اضافه شده است.

به گزارش هفت ورزشی، جزیره قشم که بعد از تغییر مالکیت و تغییر نام، می‌خواهد قد و قامتی متفاوت با فصل پیش در لیگ یک داشته باشد، با نظر مجتبی جباری در حال تکمیل کادر فنی و تیم بستن است.

در همین خصوص، تازه ترین خبر از منطقه آزاد قشم این است که حسین بادامکی به عنوان دستیار در کنار مجتبی جباری روی نیمکت تیم جزیره خواهد نشست.
حسین بادامکی و مجتبی جباری در سال‌های ابتدایی دهه 80 همراه با آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری، علیرضا پورمند، محمدرضا خلعتبری، فریدون فضلی، احمد خرمالی و .... عضوی از آن تیم جذاب ابومسلم خراسان بودند.

این دو بازیکن در دوره کارلوس کی‌روش نیز برای تیم ملی هم‌بازی شدند اما پرسپولیس و استقلال مسیرشان را از یکدیگر جدا کرد.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۰۶۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر