کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۹۸۷۰۱
تاریخ خبر:

حسرت ۳۵ ساله تمدید شد؛ استقلال و رویای ادامه دار ستاره سوم!

حسرت ۳۵ ساله تمدید شد؛ استقلال و رویای ادامه دار ستاره سوم!

حذف دوباره استقلال در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲، نه‌تنها رویای ستاره سوم را یک سال دیگر به تعویق انداخت، بلکه طلسم هشت‌ساله صعود آبی‌ها به جمع هشت تیم برتر قاره را هم پابرجا نگه داشت.

به گزارش هفت ورزشی، استقلال با قبول شکست برابر الحسین اردن، وداعی زودهنگام با رقابت های لیگ قهرمانان آسیا 2 داشت تا اوضاع برای کادرفنی فعلی آبی ها، سخت تر از همیشه شود.

نکته جالب اینکه حذف دوباره آبی ها در مرحله یک هشتم نهایی، باعث شد تا طلسم هشت ساله استقلال همچنان پابرجا باقی بماند. چرا که استقلال آخرین بار در فصل 2018 لیگ قهرمانان آسیا بود که با حذف ذوب آهن در این مرحله، راهی یک چهارم نهایی شد و با شکست برابر السد در این مرحله از گردونه رقابت ها کنار رفت.

جالب آنکه آخرین قهرمانی آسیایی استقلال نیز در فصل 91-1990 رقم خورد و حالا بیش از 35 سال از آن دستاورد بزرگ می گذرد. این در حالیست که در تمام این سال ها، هواداران استقلال امیدوار به تصاحب ستاره سوم بودند اما این افتخار تاریخی هنوز به ویترین افتخارات آبی ها اضافه نشده و دست کم یک سال دیگر تمدید شد.

تازه‌ترین تحولاتلیگ قهرمانان آسیا ۲را اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۹۸۷۰۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر