کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۹۶۷۴۶
تاریخ خبر:

عنایتی دوباره به مصاف نیروی زمینی رفت!

عنایتی دوباره به مصاف نیروی زمینی رفت!

رضا عنایتی در نخستین حضورش روی نیمکت نساجی، بار دیگر در ورزشگاه تختی مقابل نیروی زمینی قرار گرفت؛ دیداری تکراری که تنها چند روز پس از مصاف قبلی او رقم خورده است.

به گزارش هفت ورزشی ، در چارچوب هفته بیست‌ودوم لیگ برتر، تیم فوتبال نساجی مازندران از دقایقی پیش در ورزشگاه تختی تهران به مصاف نیروی زمینی رفته است.

این مسابقه از یک جهت برای رضا عنایتی اهمیت ویژه‌ای دارد؛ چرا که او در نخستین تجربه خود به عنوان سرمربی نساجی، برای دومین بار در کمتر از یک هفته مقابل نیروی زمینی قرار می‌گیرد.

عنایتی دوشنبه هفته گذشته (۲۰ بهمن‌ماه) در حالی که هدایت سایپا را بر عهده داشت، در همین ورزشگاه تختی برابر نیروی زمینی به میدان رفت و با پیروزی یک بر صفر زمین را ترک کرد. حالا او این بار با تیمی متفاوت اما در همان ورزشگاه و برابر همان حریف صف‌آرایی کرده است.

باید دید این تقابل تکراری برای سرمربی جدید نساجی چه سرنوشتی خواهد داشت و آیا عنایتی می‌تواند بار دیگر برابر نیروی زمینی به نتیجه مطلوب دست پیدا کند یا خیر.

برای پیگیری اخبارلیگ آزادگاناینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۰۹۶۷۴۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر