کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۶۱۳۲۸
تاریخ خبر:

دیدار لیگ برتری ها برنده و بازنده نداشت!

دیدار لیگ برتری ها برنده و بازنده نداشت!

هفته پانزدهم لیگ آزادگان با تساوی هوادار و نساجی و همچنین برتری مهم مس شهر بابک برابر شناورسازی دنبال شد.

به گزارش هفت ورزشی ، در ادامه رقابت‌های هفته پانزدهم لیگ آزادگان، تیم هوادار تهران در تهران میزبان نساجی مازندران بود؛ دو تیمی که فصل گذشته در لیگ برتر حضور داشتند. این تقابل حساس در نهایت با تساوی یک-یک به پایان رسید تا امتیازات میان دو طرف تقسیم شود.

هوادار در دقیقه ۵۹ توسط ابوالفضل اعلایی به گل رسید و تا دقایق پایانی از صدرنشین لیگ پیش بود؛ اما نساجی با گل دیرهنگام پوریا رضازاده در دقیقه ۸۹ بازی را به تساوی کشاند.
با این نتیجه، هوادار ۲۲ امتیازی شد و در رده پنجم قرار گرفت؛ نساجی نیز با ۳۴ امتیاز همچنان صدرنشین لیگ باقی ماند.

در دیگر دیدار مهم هفته، مس شهر بابک در خانه به مصاف شناورسازی قشم رفت و موفق شد با نتیجه یک-صفر به پیروزی برسد.
تنها گل مسابقه را امید سام‌کن در دقیقه ۳۷ به ثمر رساند تا این تیم یک برد ارزشمند دیگر ثبت کند.

با این پیروزی، مس شهر بابک به ۲۶ امتیاز رسید و در رده دوم جدول باقی ماند؛ شناورسازی قشم نیز با ۱۱ امتیاز در جایگاه پانزدهم قرار دارد.

تازه‌ترین تحولاتلیگ آزادگانرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۶۱۳۲۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر