کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۷۵۲۷۶
تاریخ خبر:

بختیاری زاده: تارتار خوب کار کرده اما استقلال و پرسپولیس قهرمامی می‌خواهد

بختیاری زاده: تارتار خوب کار کرده اما استقلال و پرسپولیس قهرمامی می‌خواهد

سهراب بختیاری زاده در کنفرانس خبری قبل از دیدار با رقیب خوزستانی حرف های جالبی زد.

به گزارش هفت ورزشی، سهراب بختیاری‌زاده در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال خوزستان، گفت: امیدوارم فردا به دور از هر مساله‌ای هر دو تیم بتوانند بازی خوبی ارائه دهند. مقابل استقلال خوزستان که یک تیم با انگیزه و دونده است، بازی کردن در اهواز سخت است. به نظرم البته بازی برای هر دو تیم سخت است ولی با احترام به تیم مقابل، تلاش ما این است که برنده شویم.

بختیاری‌زاده گفت: استقلال تیم بزرگی است و در هر شرایطی باید بهترین خود را نشان دهد. ما میلیون‌ها هوادار داریم که آن‌ها از ما انتظار دارند و انتظارشان بی‌جا نیست. مشکلات همیشه هست ولی آنچه مهم است این است که روحیه تیمی داشته باشیم تا بتوانیم در چنین روزهایی به همدیگر کمک کنیم و مشکلات را حل کنیم. بزرگترین وظیفه هر مربی این است که به وسیله بازیکنانی که تفکر حرفه‌ای و تعهد دارند، بتواند برای برطرف کردن مشکلات راهکار پیدا کند و این مهم‌ترین وظیفه من به کمک کادر فنی است. ان‌شاالله بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم و بتوانیم هفته به هفته بهتر شویم. من بازیکنان خوبی دارم که شخصیت بزرگی دارند و این موضوع من را به آینده بسیار امیدوار می‌کند.

سرمربی استقلال ادامه داد: آنچه برای من بسیار مهم است و در این یکی دو روز بسیار به آن فکر کرده‌ام این است که برد در بازی‌های آسیایی را فراموش کنیم و متمرکز روی تیم استقلال خوزستان باشیم. این برای من هر چیزی مهمتر است. انتظار همیشه از استقلال وجود دارد. همین انتظار ما را مجاب می‌کند که بیشتر روی کارمان تمرکز کنیم و احساس وظیفه بیشتری داشته باشیم‌. کمبودها همیشه هست و هیچ تیمی کامل نیست. آنچه من را امیدوار می‌کند رفتار حرفه‌ای بازیکنانم است.

بختیاری‌زاده افزود: از هواداران خوزستانی که در بازی‌های آسیایی در عراق برای ما جو بسیار خوبی ایجاد می‌کنند قدردانی می‌کنم و خوشحالم که این ایده را با همکاری همکاران برای بازی در بصره داشتم. تنها خواهشم از هواداران برای بازی فردا این است که به دور از حاشیه، پرتاب بطری و توهین فقط تیم‌های خود را تشویق کنند زیرا معتقدم اهواز و خوزستان جایگاه بزرگی در فوتبال ایران دارد.

وی درمورد مصدومیت کوشکی، گفت: متاسفانه یکی دو بازیکن مصدوم هستند. البته آشورماتوف درصدی بهتر شده ولی هنوز شرایط اینکه از او استفاده کنیم را ندارد. محبعلی و کوشکی هم مصدوم هستند. کوشکی به دلیل درد در قفسه سینه شب گذشته راهی بیمارستان شد و جراحی کوچکی داشت. البته بهتر است ولی او را هم در اختیار نداریم.

سرمربی استقلال در مورد اینکه تارتار اعلام کرده برای ساخت تیم ایده‌آل به چند پنجره نقل و انتقالاتی نیاز دارد و سهراب بختیاری‌زاده برای ساخت تیم مورد نظرش، چقدر زمان لازم دارد، گفت: زمان همیشه می‌تواند به یک مربی کمک کند. تارتار هم تاکنون خیلی خوب کار کرده، البته من ریز مسائل رقیب را نمی‌دانم و برای آن‌ها آرزوی بهترین‌ها را دارم.

وی درباره حضور بازیکنانش در تیم ملی، گفت: چند روزی برخی از بازیکنانم را ندارم ولی شخصا خوشحال می‌شوم که بازیکنان بیشتری از من به تیم ملی دعوت شوند و این موضوع به مجموعه و خود بازیکن اعتماد به نفس می‌دهد ولی مزد هر بازیکنی که با کیفیت است و خوب بازی می‌کند، حضور در تیم ملی کشورش است. این آرزوی هر بازیکنی است.

 

کدخبر: ۶۰۱۷۵۲۷۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر