کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۷۱۵۱۵
تاریخ خبر:

الهامی: فجر با جنگندگی و جسارت به پیروزی رسید

الهامی: فجر با جنگندگی و جسارت به پیروزی رسید

ساکت الهامی، سرمربی پیکان، پس از شکست دو بر صفر تیمش مقابل فجر سپاسی، ضمن تمجید از عملکرد حریف و قضاوت داور، مهدی رجب‌زاده را مربی‌ای خوب و آینده‌دار توصیف کرد.

به گزارش هفت ورزشی، در ادامه رقابت‌های هفته نهم لیگ برتر، پیکان در شیراز برابر فجر سپاسی قرار گرفت و با نتیجه دو بر صفر شکست خورد. ساکت الهامی، سرمربی پیکان، در نشست خبری پس از این مسابقه گفت: «پیش از هر چیز به هر دو تیم خسته نباشید می‌گویم. با وجود شکست ما، داور قضاوتی عالی و بی‌نقص داشت و از ایشان تشکر می‌کنم. به مجموعه فجر تبریک می‌گویم. آن‌ها با تمام توان جنگیدند و برای رسیدن به پیروزی، بهتر از ما فعل خواستن را صرف کردند.»

او درباره روند مسابقه توضیح داد: «هر دو گل را در شرایطی دریافت کردیم که احساس می‌کردیم جریان بازی به سود ما پیش می‌رود؛ اما روی جنگندگی و جسارت بازیکنان فجر گل خوردیم. به همین دلیل، این سه امتیاز حق آن‌ها بود. امیدوارم در ادامه مسیر هم موفق باشند.»

الهامی در ادامه به تشریح نکات فنی بازی پرداخت و گفت: «تا زمانی که مالکیت توپ را در اختیار داشتیم، عملکرد خوبی ارائه کردیم؛ اما گل‌ها در زمان نامناسبی به ثمر رسیدند و همین موضوع باعث شد نظم تیمی ما به هم بخورد. نتوانستیم به اندازه‌ای که لازم بود فشار بیاوریم و به هدفمان برسیم، چون بازیکنان فجر راه‌های نفوذ را بسته بودند.»

سرمربی پیکان در واکنش به درگیری بازیکنان دو تیم در یکی از صحنه‌های مسابقه تأکید کرد: «من هم به میثم مرادی نزدیک بودم و هم به رضا شکاری. بازیکنان ما اصلاً با عصبانیت بازی نکردند. مسابقه بسیار خوبی بود. مطرح کردن چنین صحبت‌هایی، برد فجر را زیر سؤال می‌برد؛ در حالی که شاهد یک بازی خوب، پرفشار و تاکتیکی بودیم.»

الهامی درباره شرایط فجر سپاسی نیز اظهار داشت: «بازی قبلی آن‌ها را دیده بودم. فجر تیم خوبی است و مهدی رجب‌زاده هم مربی خوب و آینده‌داری است. در فوتبال طبیعی است که گاهی همه اتفاقات به سود یک تیم رقم بخورد؛ حتی در روزهایی که تصور می‌کنید شرایط باید به نفع شما باشد. آن تیم هم از این موقعیت‌ها به بهترین شکل استفاده می‌کند. امروز روز فجر بود.»

سرمربی پیکان در پایان گفت: «زمین چمن هم شرایط بسیار خوبی داشت. تیم داوری عملکرد خوبی داشت و فجر هم عالی بود. بازی خوبی را شاهد بودیم و فجر به پیروزی رسید؛ به آن‌ها تبریک می‌گویم. امروز شرایط مطابق میل ما پیش نرفت، اما نمی‌توانیم بگوییم مسابقه زیبایی نبود.»

کدخبر: ۶۰۱۷۱۵۱۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر