کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۷۰۸۶۶
تاریخ خبر:

مورینیو: من جای وینیسیوس بودم می رفتم!

مورینیو: من جای وینیسیوس بودم می رفتم!

مورینیو در واکنش به شرایط وینیسیوس در رئال مادرید گفت اگر جای این ستاره برزیلی بود، تابستان گذشته برای جدایی از باشگاه فشار می‌آورد.

به گزارش هفت ورزشی، ژوزه مورینیو بار دیگر به شرایط و حواشی وینیسیوس جونیور در رئال مادرید واکنش نشان داد و با اظهارنظری قابل‌توجه گفت که اگر جای این بازیکن برزیلی بود، برای جدایی از باشگاه در تابستان گذشته تلاش می‌کرد.

وینیسیوس در مقطع دشواری از دوران حضورش در رئال مادرید قرار دارد و عملکرد این بازیکن و حواشی پیرامون او، اعتراض‌هایی را میان هواداران این تیم به دنبال داشته است. در همین شرایط، مورینیو درباره وضعیت ستاره برزیلی و تصمیم او برای ماندن در مادرید صحبت کرد.

سرمربی پرتغالی رئال مادرید اظهار داشت: «اگر جای وینیسیوس بودم، به احتمال زیاد در این تیم نمی‌ماندم. تابستان گذشته قطعاً برای جدایی فشار می‌آوردم؛ برای رفتن به لیگی دیگر، کشوری متفاوت و محیط و ورزشگاهی که در آن احساس کنم به من احترام گذاشته می‌شود.»

مورینیو در ادامه با اشاره به دلایل ماندن وینیسیوس در رئال مادرید گفت: «وینیسیوس به دلیل تعلق خاطری که به مادرید دارد، عشقش به این باشگاه و شهر و اعتقادش به اینکه شرایط همیشه می‌تواند بهتر شود، قراردادش را تمدید کرد و با لبخند به کارش ادامه داد.

آیا او ناراحت است؟ بله، چون او هم یک انسان است. اما باور نمی‌کنم کسی بتواند شادی زندگی، عشق او به کارش و لذت حضور در کنار خانواده و هم‌تیمی‌هایش را از او بگیرد. وینیسیوس واقعاً پسر فوق‌العاده‌ای است.»

کدخبر: ۶۰۱۷۰۸۶۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر