حریف آسیایی گل گهر به دومین برد متوالی رسید
تیم فوتبال الجزیره امارات پس از تساوی برابر نماینده ایران، به دومین پیروزی پیاپی خود دست یافت.
به گزارش هفت ورزشی، تیم فوتبال الجزیره امارات که در لیگ قهرمانان آسیا ۲ با گلگهر سیرجان همگروه است و در دور نخست این رقابتها مقابل نماینده فوتبال ایران متوقف شده بود، امشب در هفته دوم بازیهای مرحله گروهی جام بانک اسلامی ابوظبی به مصاف خورفکان رفت و موفق به کسب پیروزی خارج از خانه شد.
در این دیدار که از ساعت ۱۹:۱۵ آغاز شد، الجزیره نیمه اول را با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رساند، اما با شروع نیمه دوم حملات این تیم بیشتر شد و اندرسون تالیسکا در دقیقه ۵۳ قفل دروازه خورفکان را شکست تا تیمش را با یک گل پیش بیندازد.
برتری الجزیره پس از این گل نیز ادامه داشت و در دقیقه ۷۱ با پاس گل مالکوم، وینیسیوس ملو موفق شد دومین گل الجزیره را به ثمر برساند و خیال تیمش را برای کسب سه امتیاز این مسابقه راحت کند تا بازی با نتیجه دو بر صفر تمام شود.
تیم اماراتی که بعد از تساوی آسیایی مقابل شاگردان سید مهدی رحمتی، در هفته اول جام بانک اسلامی ابوظبی با یک گل از سد الوحده گذشته بود، با ثبت این برتری خارج از خانه به روند پیروزیهای خود ادامه داد تا مقابل حریفان داخلی و همچنین گلگهر در بازیهای آسیایی قرار بگیرد.