کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۶۴۰۹
تاریخ خبر:
حمایت جانانه رییس فدراسیون کشتی از گلر شماره یک تیم ملی

دبیر: مهدوی کیا معاف شد، بیرانوند هم باید از سربازی معاف شود!

دبیر: مهدوی کیا معاف شد، بیرانوند هم باید از سربازی معاف شود!

رییس فدراسیون کشتی معتقد است وقتی مهدی مهدوی کیا با یک گل به آمریکا از خدمت سربازی معاف می شود، بیرانوند با سه دوره حضور در جام جهانی هم می تواند معاف شود.

به گزارش هفت ورزشی، صبح امروز مراسم امضای تفاهم نامه همکاری فدراسیون کشتی و باشگاه تراکتور تبریز با حضور علیرضا دبیر و حجت کریمی در این فدراسیون برگزار شد.

پیش از شروع این مراسم، خبرنگاران رسانه های ورزشی در خصوص وضعیت سربازی علیرضا بیرانوند از رییس فدراسیون کشتی سووال کردند که علیرضا دبیر ضمن حمایت از گلر شماره یک تیم ملی، در جمع همکاران ما عنوان کرد: "ببینید! مهدی مهدوی کیا یک گل به آمریکا زد و از خدمت سربازی معاف شد. حالا به علیرضا بیرانوند با سه دوره حضور در جام جهانی و مهار پنالتی کریستیانو رونالدو و نمایش بی نقص برابر بلژیک و این همه زحماتی که طی 10 سال گذشته برای فوتبال ایران کشیده نمی رسد که از خدمت سربازی معاف شود؟  

کدخبر: ۶۰۱۶۶۴۰۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر