کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۵۸۹۶
تاریخ خبر:

پرونده مرگ مارادونا وارد مرحله جدید شد

پرونده مرگ مارادونا وارد مرحله جدید شد

پرونده مرگ دیگو مارادونا پس از پنج سال با طرح فرضیه ابتلا به کرونا وارد مرحله جدیدی شده است.

به گزارش هفت ورزشی، چهل‌وسومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده مرگ دیگو مارادونا طبق گزارش امروز (چهارشنبه) شبکه اسکای نیوز با اظهارات پابلو فراری، پزشک قانونی در دادگاه به «کرونا» ختم شد. پرونده مرگ مارادونا ۵ سال است که در دادگاه باز است و ۷ متهم دارد.

در زمان مرگ مارادونا کالبدشکافی علت مرگ را «مشکل حاد ریه ناشی از نارسایی قلبی» اعلام کرده بود. گزارش‌های پزشکی همچنین از وجود کاردیومیوپاتی گشادشده و نارسایی قلبی خبر داده بودند.

حالا این پزشک قانونی دادگاه می‌گوید که علائم ابتلا به کرونا در کالبدشکافی مارادونا ظاهر شده و این فرضیه، مرگ اسطوره آرژانتینی با قصور پزشکی را کم‌رنگ می‌کند. این شهادت جدید پزشک قانونی در حالی است که دادگاه قرار است تا پایان هفته رأی نهایی ۷ متهم پرونده مرگ مشکوک مارادونا را صادر کند.

 

کدخبر: ۶۰۱۶۵۸۹۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر