کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۵۸۸۱
تاریخ خبر:

مقصر حذف ایران از ناگویا پیدا شد؛ چرا امارات، چین را شکست نداد؟

مقصر حذف ایران از ناگویا پیدا شد؛ چرا امارات، چین را شکست نداد؟

به لحظات ملکوتی شنیدن جمله‌ی " تبانی رقبا برای حذف ایران" نزدیک می‌شویم.

به گزارش هفت ورزشی، تیم ملی امید با قبول شکست هضم نشدنی چهار بر یک مقابل کره شمالی، وداعی زودهنگام با ناگویا داشت و یک ناکامی تاریخی دیگر به کارنامه افتخارات امیدها اضافه شد.

باورکردنی نیست اما شاگردان حسین عبدی در شرایطی که حتی با کسب یک تساوی برابر کره شمالی نیز راهی دور بعد می‌شدند، چنین شکست مفتضحانه ای را با یکی از پر ستاره ترین تیم های ملی امید تاریخ فوتبال ایران به ثبت رساندند و طبق معمول باید با دست خالی به ایران برگردند.

نکته جالب اینکه اگر در دیدار همزمان گروه، تقابل چین و امارات با برتری اماراتی ها به پایان می‌رسید، آنوقت تیم ملی امید ایران نیز با وجود شکست سنگین برابر کره شمالی، به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به چین راهی مرحله حذفی می‌شد.

البته خیلی هم بد نشد؛ حالا دوستان می‌توانند برای این ناکامی تاریخی یک شریک جرم پیدا کنند و آن هم تیم ملی امارات است. چرا که اگر آن‌ها با همه توان برابر چین به میدان می‌رفتند و موفق به شکست آن‌ها می‌شدند، حالا شاگردان عبدی باید در مرحله حذفی به مصاف ژاپن می‌رفتند.

به راستی که این تبانی لعنتی در بازی تیم های دیگر برای حذف تیم های ملی ایران در تورنمنت های مختلف، از جان ما چه می‌خواهد. به خودتان بیایید؛ تا کی تبانی برای حذف ایران؟

کدخبر: ۶۰۱۶۵۸۸۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر