تاجرنیا اشتباه سهراب را اصلاح کرد؛ فرار استقلال از خطر فسخ کاپیتان!
امروز علی تاجرنیا تلاش کرد جلوی فسخ احتمالی قرارداد کاپیتان دوم استقلال را بگیرد.
به گزارش هفت ورزشی، برای خیلی ها عجیب بود که علی تاجرنیا مرد همه کاره باشگاه استقلال خلاف نظر سهراب بختیاری زاده درباره وضعیت صالح حردانی حرف زده است؟
سهراب بختیاری زاده در نشست خبری قبل از بازی با آلومینیوم اراک اظهار داشت:« من چند مرتبه به او تذکر دادم ولی من را مجاب کرد که ایشان را از تیم دور کنم. و متاسفم که این حرف را من میزنم؛ تا زمانی که من سمت داشته باشم در استقلال، ایشان نمیتواند در تمرین حاضر باشد.»
امروز اما موضع گیری علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، چیز دیگری بود و گفت:« برای حل مشکل پیش آمده بین سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم استقلال و صالح حردانی پیش قدم می شوم!»
این درحالی است که در روزهای گذشته تاجرنیا اعلام کرده بود دراین ماجرا از سرمربی استقلال حمایت می کند اما حالا مرد همه کاره باشگاه حرف خودش را پس گرفته است!

در همین خصوص با دکترمحمدتقی مجتهدزاده صحبت کردیم که این کارشناس حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری پرده از یک راز بزرگ برداشت و به هفت ورزشی گفت:
«علی تاجرنیا قصد تخریب یا تضعیف موضع سهراب بختیاری زاده را نداشته بلکه از یک خطر بزرگ جلوگیری کرده است. مطابق قانون نقل و انتقالات فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) ماده 14 RSTP بند دوم اگر باشگاهی مانع حضور بازیکن در تمرینات شود و حرفه و شغل فوتبالیست را به خطر بیندازد آن بازیکن می تواند با یک نوتیس (اخطار) 15 روزه قرارداد خود را یک طرفه فسخ کند و تمام مبلغ دستمزدش را از باشگاه بگیرد. تصور من این است که یک نفر به عنوان مشاور حقوقی این قانون را به علی تاجرنیا تذکر داده و باعث شده سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال مواضع سرمربی تیم را تلطیف کند چرا که صالح حردانی می توانست با استناد به مصاحبه های سهراب بختیاری زاده نسبت به فسخ یک طرفه قرارداد اقدام کند.»
البته بعید است با توجه به پنجره بسته استقلال، صالح حردانی سراغ چنین کاری می رفت اما به هرحال تاجرنیا اشتباه سهراب بختیاری زاده را اصلاح کرد و جلوی ضرر مالی استقلال را گرفت.