کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۲۶۰۳
تاریخ خبر:

گل‌گهر علیه خداداد عزیزی شکایت می‌ کند؛ ادعای فحاشی به عالیشاه!

گل‌گهر علیه خداداد عزیزی شکایت می‌ کند؛ ادعای فحاشی به عالیشاه!

سخنگوی باشگاه گل‌گهر مدعی شد خداداد عزیزی پس از پایان دیدار برابر تراکتور مقابل رختکن این تیم به امید عالیشاه فحاشی کرده و باشگاه این موضوع را از طریق ارکان قضایی فدراسیون پیگیری خواهد کرد.

به گزارش هفت ورزشی، ابوذر خواجویی‌نسب، سخنگو و معاون باشگاه گل‌گهر، با اعتراض شدید به رفتارهای خداداد عزیزی در دیدار برابر تراکتور گفت: رفتارهای زشت و تنش‌آفرین مدیر تیم تراکتور از جریان مسابقه آغاز شد و تا جایی ادامه یافت که داور ناچار به اخراج او شد؛ اما ماجرا همان‌جا پایان نیافت. خداداد عزیزی پس از مسابقه نیز مقابل رختکن گل‌گهر، با شدیدترین و رکیک‌ترین الفاظ، امید عالیشاه را هدف حمله لفظی و فحاشی قرار داد؛ اتفاقی که مستندات آن به‌طور کامل در اختیار باشگاه گل‌گهر قرار دارد.

وی افزود: پرسش روشن ما این است که یک مدیر رسمی چگونه به خود اجازه می‌دهد در جریان مسابقه نظم و آرامش را برهم بزند، از کنار زمین اخراج شود و سپس در پایان مسابقه‌ای که با اشتباه واضح داوری برده‌اند، مقابل رختکن حریف، بازیکن گل‌گهر را با الفاظی شرم‌آور مورد توهین قرار دهد؟ آیا قوانین انضباطی شامل همه اهالی فوتبال می‌شود یا برخی افراد خود را فراتر از قانون می‌دانند؟

خواجویی‌نسب ادامه داد: اگر خداداد عزیزی به هر دلیل در فوتبال ایران از نوعی حق کاپیتولاسیون برخوردار است و رفتارهای او مشمول قوانین عمومی و انضباطی نمی‌شود، فدراسیون فوتبال این موضوع را رسماً اعلام کند تا همه باشگاه‌ها بدانند با فردی مواجه‌اند که برای هر رفتار غیراخلاقی و فراقانونی، حاشیه امن دارد. در غیر این صورت، کمیته‌های انضباطی و اخلاق باید توضیح دهند چرا برخوردهای گذشته نتوانسته مانع تکرار این رفتارها شود.

سخنگوی باشگاه گل‌گهر همچنین اظهار داشت: از آغاز مسابقه نیز بخش‌هایی از تماشاگران میزبان به‌صورت مستمر امید عالیشاه را هدف فحاشی و شعارهای توهین‌آمیز قرار دادند و رفتار مدیر تیم تراکتور در پایان مسابقه، عملاً ادامه همان فضای ناپسند در مقابل رختکن گل‌گهر بود. وظیفه مدیر تیم، کنترل حاشیه و کاهش تنش است، نه آنکه خود به عامل اصلی بی‌نظمی و توهین تبدیل شود.

وی در پایان تأکید کرد: باشگاه گل‌گهر مستندات این اتفاق را در اختیار دارد و موضوع را از طریق ارکان قضایی فدراسیون پیگیری خواهد کرد. این‌بار انتظار ما نه تذکر، نه مماشات و نه حکمی نمایشی، بلکه برخوردی صریح، متناسب و بازدارنده است. سکوت در برابر چنین رفتاری، به معنای اعطای مصونیت به فردی است که آشکارا حرمت بازیکن، باشگاه حریف و شأن فوتبال ایران را نادیده گرفته است.

کدخبر: ۶۰۱۶۲۶۰۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر