کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۲۵۱۷
تاریخ خبر:

ضعیف ترین بازیکن پرسپولیس در دربی از نگاه حمید درخشان

ضعیف ترین بازیکن پرسپولیس در دربی از نگاه حمید درخشان

کاپیتان اسبق پرسپولیس ستاره آفریقایی تیمش را ضعیف ترین بازیکن دربی 107 می داند.

به گزارش هفت ورزشی، چهارشنبه هفته گذشته بازی استقلال و پرسپولیس در حالی با تساوی یک بر یک به پایان رسید که تماشاگران در استادیوم و پای گیرنده های تلویزیونی از دیدن یک مسابقه هیجان انگیز و هجومی لذت بردند.

در همین ارتباط حمید درخشان می گوید: بازی بسیار قشنگی بود و همه از تماشای آن لذت بردند. به همین خاطر باید به مهدی تارتار و سهراب بختیاری زاده تبریک گفت که نترسیدند و تیم خود را برای برد به زمین فرستادند.

او ادامه می دهد: ستاره دربی به نظر من یاسر آسانی بود که گل نجات بخش استقلال را زد ضمن آن که به اعتقاد من محمدمهدی محبی در اولین دربی خودش جدای از گلی که زد خوش درخشید و نمایش تحسین برانگیزی ارائه داد.

حمید درخشان همچنین عملکرد محمدحسین اسلامی را هم ستوده و می گوید: اسلامی بازیکن جوان استقلال هم به عنوان تعویضی فراتر از انتظارات ظاهر شد. او یک پاس گل داد و تا پایان بازی عالی و فوق تصور بود. تیوی بیفوما هم به نظر من بسیار آشفته و بلاتکلیف بازی کرد و ضعیف ترین بازیکن دربی بود!

 

کدخبر: ۶۰۱۶۲۵۱۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر