کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۲۴۲۴
تاریخ خبر:

شاهکار دو ایرانی کم نام و نشان در شب بیکاری مهدی طارمی

شاهکار دو ایرانی کم نام و نشان در شب بیکاری مهدی طارمی

امشب همه نگاه‌ها به مهدی طارمی بود تا با پیراهن الوصل در امارات بدخشد اما این فیروزی و زاوشی بودند که در قطر درخشان ظاهر شدند و پرچم لژیونرهای ایرانی را بالا بردند.

به گزارش هفت ورزشی، در شبی که مهدی طارمی در امارات نتوانست نمایش درخشانی ارائه دهد، دو چهره کمتر شناخته‌شده فوتبال ایران در قطر خبرساز شدند. حمیدرضا فیروزی و فرهاد زاوشی با درخشش مقابل الوکره، نقش مهمی در پیروزی پرگل لوسیل ایفا کردند تا شب متفاوتی برای لژیونرهای ایرانی رقم بخورد.

از ساعت 19:45 لوسیل در خانه به مصاف الوکره رفت که این دیدار به لطف درخشش بازیکنان ایرانی با نتیجه 4 بر صفر به سود میزبان به پایان رسید.

حمیدرضا فیروزی در این دیدار یک گل به ثمر رساند، دو پاس گل داد و یک ضربه پنالتی گرفت. از سوی دیگر، فرهاد زاوشی موفق شد 2 گل به ثمر برساند.

اما در امارات، مهدی طارمی عملکرد قابل توجهی نداشت و در ترکیب الوصل نتوانست گلی بزند یا پاس گل بدهد.

 

کدخبر: ۶۰۱۶۲۴۲۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر