کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۲۰۲۸
تاریخ خبر:
جنگ {نصف} جهانی تارتار و سهراب در اصفهان

روز امتحان دربی اولی ها!

روز امتحان دربی اولی ها!

8 فوتبالیست از جمع بازیکنان استقلال و پرسپولیس برای اولین بار دربی پایتخت و هیجان این بازی را در ورزشگاه نقش جهان اصفهان تجربه می کنند.

به گزارش هفت ورزشی، در سینما اصطلاحی وجود دارد و به کارگردانانی که برای اولین بار فیلم می سازند می گویند: فیلم اولی ها!

مهم ترین و پرهیجان ترین بازی فوتبال در ایران دربی است؛ دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس که همیشه با حواشی و جذابیت های زیادی همراه بوده است.

در این میان همه حواس ها به ستاره ها و شانس های گلزنی است در حالی که برخی بازیکنان برای اولین بار دربی پایتخت را تجربه می کنند.

در بازی شماره 107 استقلال و پرسپولیس چند بازیکن و حتی کادرفنی نیز در این دسته از دربی اولی ها قرار می گیرند؛

 

سرمربیان دربی اولی!

 

مهدی تارتار گرچه به عنوان بازیکن دربی را تجربه کرده و حتی به خاطر درگیری با محمد نوازی در بازی جنجالی استقلال و پرسپولیس در سال 1379 محروم هم شده اما هرگز به عنوان سرمربی در دربی حضور نداشته است. هرچند سرمربی پرسپولیس حدود 17 سال تجربه سرمربیگری در فوتبال ایران را در کارنامه دارد و بارها برابر استقلال بازی کرده اما این اولین بار است که در این پُست دربی را تجربه می کند.

سهراب بختیاری زاده نیز چنین شرایطی دارد و با وجود سال ها بازی در خط دفاع استقلال، این بار برای نخستین مرتبه باید به عنوان سرمربی لب خط ایستاده و تیم محبوبش را برابر پرسپولیس هدایت کند.

 

استقلال؛ فقط فرعباسی و آقاسی!

 

از آنجایی که دو پنجره استقلال از سوی فیفا بسته شد این تیم با توفیق اجباری مواجه شده و خیلی ترکیبش دستخوش تغییر نشد.

برهمین اساس اغلب بازیکنان آبی پوش، تجربه دربی را در کارنامه دارند. در این میان حبیب فرعباسی دروازه بان آماده استقلال که توانسته است 4 کلین شیت در فصل جاری داشته باشد، اولین دربی خود را پشت سر خواهد گذاشت.

فصل گذشته و در بازی رفت استقلال و پرسپولیس،  فرعباسی در روز تساوی صفر-صفر و بی روح دو تیم روی نیمکت آنتونیو آدان نشست درحالی که به دلیل جنگ تحمیلی لیگ تعطیل شد و دیگر خبری از بازی برگشت نشد!

همچنین عارف آقاسی هم فصل گذشته مورد غضب ساپینتو بود و در دربی شماره 106 فرصت بازی مقابل پرسپولیس را پیدا نکرد.

البته آقاسی در تابستان سال 1400 هم با نظر فرهاد مجیدی از فولاد خوزستان به استقلال آمده بود اما 26 اسفندماه آن سال نتوانست در دربی بازی کند.

آقاسی نیم فصل بیشتر در استقلال آن سال دوام نیاورد و از این تیم جدا شد.

 

پرسپولیس؛ 6 بازیکن برای اولین بار در دربی تهران!

 

پنجره نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس برخلاف استقلال بسته نبود و این تیم خریدهای زیادی انجام داد.

محمدمهدی زارع، مهدی تیکدری، مجید عیدی، پویا پورعلی و محمدمهدی محبی به همراه ایگور سرگیف دربی اولی های این مسابقه به حساب می آیند.

پی نوشت؛ خیلی ها معتقدند بازی کردن در دربی تجربه می خواهد اما بازیکنانی هم توانسته اند در همان اولین دربی خود خوش درخشیده و حتی موفق به گلزنی شوند. باور نمی کنید از علی علیپور و علیرضا کوشکی بپرسید!

 

کدخبر: ۶۰۱۶۲۰۲۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر