کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۱۹۰۴
تاریخ خبر:

نوری: فشردگی بازی‌ها فرصت آماده‌سازی را از نفت گرفته است

نوری: فشردگی بازی‌ها فرصت آماده‌سازی را از نفت گرفته است

سرمربی نفت آبادان با اشاره به هدف تیمش برای بقا در لیگ برتر گفت که این تیم با شایستگی در لیگ باقی خواهد ماند.

به گزارش هفت ورزشی، محمد نوری شامگاه سه‌شنبه دهم شهریور در نشست خبری پیش از بازی با سپاهان، اظهار کرد: می‌دانیم مسیر سختی در لیگ برتر پیش رو داریم، ولی برای رسیدن به هدفمان تلاش می‌کنیم.

او با بیان این‌که فردا بازی بسیار سختی داریم، ادامه داد: سپاهان کادر فنی بسیار خوب و ساختار مناسبی دارد و یکی از مدعیان قهرمانی محسوب می‌شود.

نوری عنوان کرد: از نظر تعداد و کیفیت مهره‌ها قابل قیاس با حریف نیستیم، ولی برای کسب برد تلاش می‌کنیم.

او خاطرنشان کرد: البته برای این بازی، نفت چهار روز استراحت داشته و سپاهان پنج روز؛ امیدواریم سازمان لیگ برای این شرایط راهکاری پیدا کند. فشردگی بازی‌ها باعث شده زمان کافی برای تمرین نداشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه معتقدم عدالت در برنامه بازی‌های لیگ برای نفت رعایت نشده است، گفت: امیدواریم سازمان لیگ راهکاری پیدا کند، زیرا فشردگی بازی‌ها فرصت آماده‌سازی را از تیم‌هایی از جمله نفت گرفته است. البته با توجه به تعطیلی لیگ، فرصت خوبی برای رفع مشکلات‌مان خواهیم داشت و قطعاً نفت متفاوتی را خواهید دید.

کدخبر: ۶۰۱۶۱۹۰۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر