مهاجم مورد علاقه سوارز در پرسپولیس توپ می زند!
علی علیپور ستاره درخشان تیمش در بازی با استقلال خوزستان بود که ظرف 63 دقیقه حضورش یک گل زد و 2 پاس گل داد.
به گزارش هفت ورزشی، حدود 8 سال پیش لوییز سوارز مهاجم مشهور اروگوئه ای که از لیورپول به بارسلونا آمده بود در مصاحبه با وبسایت "اوترو" به نکته جالبی اشاره کرد و گفت:« پیدا کردن مهاجمی که خودخواه نباشد، دشوار است. کدام مهاجم دنیا خودخواه نیست؟ با این حال واقعیت این است که هر مهاجمی باید به فکر هم تیمی هایش نیز باشد و بیش از خودش به منافع تیم فکر کند و بداند اینکه در زمین چه چیزی در حال رخ دادن است.مهاجم باید بالاتر از خودخواهی به این فکر کند که هم تیمی هایش به چه چیز نیاز دارند. باید برای هم تیمی هایت ، تلاش و دوندگی ای که در زمین انجام می دهند، ارزش قائل باشی.»
جدول پاسورهای لیگ برتر نشان می دهد علی علیپور از آن دسته مهاجمان مورد علاقه لوییز سوارز است؛ فرواردی که خودخواه نیست و همبازیانش را بیشتر می بیند و پاس می دهد!
علی علیپور فصل گذشته صدرنشین جدول پاسورها بود و حالا هم با 2 پاس گل بالاتر از بقیه ایستاده است. این درحالی است که مهاجمان معمولا گل می زنند و وظیفه دادن پاس گل یا پاسوری در تیم برعهده هافبک هاست.
شماره 9 پرسپولیس که یکی از کاپیتان های این تیم نیز به شمار می رود نه تنها خودش فداکاری می کند بلکه با پاسی که به ایگور سرگیف می دهد به تیوی بیفوما هم درس فداکاری می دهد تا آن طور در وقت های اضافی و در شرایط تک به تک توپ را به پوریا شهرآبادی بسپارد تا او گلزنی کند.
مهدی تارتار سرمربی موفق پرسپولیس به قول لوییز سوارز خیلی خوشبخت است که حالا در فاز تهاجمی تیمش ستاره هایی در اختیار دارد که هم گلزن هستند و هم فداکار!