کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۹۷۸۶
تاریخ خبر:
توضیح اسطوره استقلال درباره توهین به سرمربی تیم ملی و استقلال

حسن روشن: ۱۰ سال کی روش خون فوتبال ایران را مکید/ مربیان آشغال خارجی به درد فوتبال ما نمی خورند!

حسن روشن: 10 سال کی روش خون فوتبال ایران را مکید/ مربیان آشغال خارجی به درد فوتبال ما نمی خورند!

دو کلمه و فحش حسن روشن به ریکاردو ساپینتو وکارلوس کی روش سرمربیان پرتغالی و سابق استقلال و تیم ملی یکی دو روزی حسابی وایرال شده است.

به گزارش هفت ورزشی، ستاره اسبق خط حمله تیم ملی ایران دل پُری از مربیان خارجی بی کیفیت دارد و معتقد است کارلوس کی روش و ریکاردو ساپینتو هم جزو همین دسته از مربیانی است که کمکی به فوتبال ایران نکرده است.

حسن روشن در خصوص توهین و فحاشی خود به ریکاردو ساپینتو و کارلوس کی روش در یک برنامه تلویزیونی توضیح می دهد: آن برنامه در ترکیه ضبط شد و به نظر هم نمی رسید پخش شود اما به هر حال پخش شد و خیلی ها با من تماس گرفته اند که چرا آن کلمات را استفاده کردم و خیلی ها هم تشکر کردند!

او ادامه می دهد: من مخالف مربیان درجه یک خارجی نیستم و اتفاقا دوست دارم امثال رایکوف، اوفارل، ایویچ و چنین مربیانی به ایران بیایند و به تیم ملی و تیم های باشگاهی ما کمک کنند. با این وجود می بینیم چه مربیان خارجی آشغالی به ایران می آیند که به درد فوتبال ما هم نمی خورند.

ستاره پیشین خط حمله ایران خاطرنشان می کند: همه می دانید کارلوس کی روش به مدت 10 سال خون فوتبال ما را مکید و هیچ جام یا آورده ای هم نداشت. آن وقت هنوز هم برخی ها سنگ این مربی کلاهبردار پرتغالی را به سینه می زنند در حالی که 3 جام جهانی روی نیمکت ایران نشست و اوت شد. او همیشه هم از فدراسیون، مربیان، بازیکنان و حتی مردم ایرانی طلبکار بود و حالا به جان فوتبال آفریقا افتاده است در حالی که من می دانم چه شارلاتانی است! ریکاردو ساپینتو هم سنگین ترین شکست تاریخ استقلال را رقم زد و هنوز هم از باشگاه استقلال و فوتبال ما طلبکار است در حالی که یک مربی به دردنخور و ضعیف است.

حسن روشن در پایان به نکته جالبی اشاره کرده و می گوید: در حال حاضر 18 تیم لیگ برتری داریم که سرمربیان هر 18 تیم هم ایرانی هستند. من از این بابت خوشحالم که مربیان ایرانی روی نیمکت تیم های باشگاهی ما می نشینند و نه مربیان بنجل و به دردنخور خارجی!

 

 

کدخبر: ۶۰۱۵۹۷۸۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر