کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۸۸۷
تاریخ خبر:

حاجی‌عیدی: دوست ندارم دوباره از تیم ملی خط بخورم

حاجی‌عیدی: دوست ندارم دوباره از تیم ملی خط بخورم

عارف حاجی‌عیدی با تاکید بر اهمیت دیدارهای مستقیم سپاهان با مدعیان، گفت تیمش برای رسیدن به قهرمانی باید مسابقات ۶ امتیازی را با پیروزی پشت سر بگذارد.

به گزارش هفت ورزشی، عارف حاجی‌عیدی درباره تمدید قرارداد با باشگاه سپاهان گفت: در چند هفته گذشته همراه با مدیر برنامه‌هایم، مذاکراتی با باشگاه انجام دادم و به توافق رسیدیم تا قراردادم به مدت یک فصل دیگر تمدید شود. باید از اعتماد محرم نویدکیا و باشگاه سپاهان تشکر کنم و خیلی خوشحالم که دو فصل دیگر در این باشگاه بزرگ حضور دارم و پیراهن سپاهان را به تن می‌کنم. با تمام توان و قدرت خودم برای موفقیت تیم می‌جنگم.

وی در خصوص اینکه قبل از شروع لیگ با پیشنهاد پرسپولیس مواجه شده بود، تأکید کرد: دوست ندارم اسمی از تیمی بیاورم، ولی پیشنهادی از یک تیم مطرح داشتم که باشگاه و سرمربی تیم مخالفت کردند.  خودم هم دوست داشتم در سپاهان بمانم و خوشحالم که در خدمت این تیم بزرگ هستم.

حاجی‌عیدی در خصوص مسابقه با تراکتور در هفته دوم گفت: یک بازی سخت در یزد داشتیم و خوشبختانه موفق شدیم سه امتیاز را بگیریم و حالا باید با تیم پرقدرت تراکتور روبه‌رو شویم. این یک مسابقه 6 امتیازی محسوب می‌شود و باید برنده از زمین بیاییم. خواهش من از هواداران سپاهان این است که به ورزشگاه بیایند و در این بازی مهم تیم را حمایت کنند. در تمام مسابقات خانگی و حتی بیرون از خانه به حمایت هواداران متعصب سپاهان نیاز داریم.

هافبک سپاهان خاطرنشان کرد: فصل گذشته در بازی‌های مهمی که با رقیبان مستقیم خودمان داشتیم، امتیازهای حساسی را از دست دادیم که اگر این اتفاق نمی‌افتاد، با اختلاف در صدر جدول قرار می‌گرفتیم. این برای ما تجربه شد و حالا با تمام تمرکز خودمان بازی می‌کنیم تا بتوانیم در دیدارهای مهم و 6 امتیازی هم برنده شویم و در نهایت به قهرمانی برسیم. صحبت از قهرمانی خیلی زود است و باید بازی به بازی جلو برویم.

حاجی‌عیدی در مورد دعوت به تیم ملی و اینکه بعد از اردوی تهران خط خورده و فرصت حضور در جام جهانی را از دست داد، گفت: با اعتمادی که محرم نویدکیا به من داشت، فصل خیلی خوبی را پشت سر گذاشتم و به اردوی تیم ملی دعوت شدم. این برای من افتخار بزرگی بود که در کنار بازیکنان تیم ملی باشم ولی به هر حال بعد از اردوی تهران خط خوردم و فرصت حضور در جام جهانی را از دست دادم.

هافبک سپاهان یادآور شد: هر بازیکنی بابت خط خوردن از تیم ملی ناراحت می‌شود و من هم دوست داشتم به جام جهانی بروم که این اتفاق رخ نداد. می‌دانم که باید بیشتر تلاش کنم تا دوباره به تیم ملی دعوت شوم. دوست ندارم در اردوهای آینده فقط دعوت شوم و دوباره خط بخورم. تمام هدف من این است که در تمام اردوها حضور داشته باشم و جزو بازیکنان ثابت تیم ملی باشم و باید تلاش کنم تا به این هدف برسم.

کدخبر: ۶۰۱۵۸۸۸۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر