کنعانیزادگان: مساوی برای پرسپولیس یعنی باخت؛ بازوبند کاپیتانی یعنی اعتبار!
محمدحسین کنعانیزادگان پس از پیروزی پرسپولیس در هفته نخست لیگ برتر، از اهمیت بازوبند کاپیتانی سرخپوشان و انتظارات بالای این تیم گفت.
به گزارش هفت ورزشی، مدافع پرسپولیس گفت: از بچگی آرزو داشتم بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را به دست ببندم؛ بازوبند پرسپولیس یعنی اعتبار و این موضوع را همیشه گفتهام.
محمدحسین کنعانیزادگان پس از پیروزی پرسپولیس در هفته نخست لیگ برتر اظهار داشت: شمسآذر تدافعی بازی نکرد. تلاش میکنیم روند خوبمان را ادامه دهیم.
وی ادامه داد: در پرسپولیس مساوی یعنی باخت. از بچگی آرزو داشتم بازوبند پرسپولیس را به دست ببندم. بازوبند کاپیتانی پرسپولیس یعنی اعتبار و این را همیشه گفتهام.
کنعانیزادگان همچنین به شایعه قهر اورونوف واکنش نشان داد و درباره دلیل خوشحالی عجیب خلیلزاده مقابل مصر در جام جهانی نیز اعترافی جالب داشت.