شاگردان ربیعی با کامبک شمس آذر را مغلوب کردند!
تراکتور در پنجمین دیدار تدارکاتی پیشفصل، با کامبک مقابل شمسآذر قزوین به پیروزی ۲ بر یک رسید.
به گزارش هفت ورزشی، تیم فوتبال تراکتور در پنجمین دیدار تدارکاتی پیشفصل، شمسآذر قزوین را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد. دیدار تدارکاتی دو تیم از ساعت ۱۸ امروز، شنبه ۱۷ مرداد، در ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار شد.
ترکیب تراکتور:
علیرضا بیرانوند، شجاع خلیلزاده، محمد دانشگر، دانیال اسماعیلیفر، محمد نادری، تیبور حالیلوویچ، اودیلجان خامروبکوف، مهدی ترابی، مهدی هاشمنژاد، امیرحسین حسینزاده و شهریار مغانلو.
دو تیم در نیمه نخست با تساوی بدون گل به رختکن رفتند. امیرحسین حسینزاده در این نیمه دروازه شمسآذر را باز کرد، اما گل او به دلیل آفساید مردود اعلام شد.
شمسآذر در نیمه دوم موفق شد ابتدا دروازه تراکتور را باز کند و از حریف پیش بیفتد، اما شاگردان محمد ربیعی خیلی زود به بازی برگشتند.
تیبور حالیلوویچ با پاس کاتبک امیرحسین حسینزاده گل تساوی تراکتور را به ثمر رساند و در ادامه، حسینزاده از روی نقطه پنالتی گل دوم را وارد دروازه شمسآذر کرد تا تراکتور کامبک خود را کامل کند.
در جریان این دیدار، مهدی شیری به جای اودیلجان خامروبکوف، مسعود زائرکاظمینی به جای مهدی هاشمنژاد، فرشاد فرجی به جای محمد دانشگر، سیدمهدی حسینی به جای تیبور حالیلوویچ، تومیسلاو اشترکال به جای مهدی ترابی، پارسا جعفری به جای علیرضا بیرانوند و صادق محرمی به جای دانیال اسماعیلیفر وارد زمین شدند.
تومیسلاو اشترکال نیز در دقایق پایانی با دریافت کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد تا تراکتور این دیدار را ۱۰ نفره به پایان برساند.