کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۵۶۳۹
تاریخ خبر:

درخواست رسمی مس رفسنجان برای لغو پلی‌آف

درخواست رسمی مس رفسنجان برای لغو پلی‌آف

باشگاه مس رفسنجان از رئیس فدراسیون فوتبال درخواست کرد مانع اجرای مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص برگزاری پلی‌آف برای انتخاب هجدهمین تیم لیگ برتر شود.

به گزارش هفت ورزشی، باشگاه مس رفسنجان در تلاش است تا در دیدار پلی‌آف با تیم سوم جدول لیگ یک شرکت نکند و می‌خواهد این راه را از طریق مجاری قانونی خود انجام بدهد.

به همین دلیل باشگاه مس رفسنجان با ارائه نامه‌ای به مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال درخواست کرده که بازی پلی‌آف این تیم در روز ۳۱ تیرماه برگزار نشود و از رئیس فدراسیون خواسته شده جلوی این مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون را بگیرد.

در حال حاضر تیم‌های صنعت نفت آبادان، سایپا و پارس جنوبی شانس حضور در پلی‌آف را دارند.

پنجشنبه این هفته تیم سوم جدول لیگ یک مشخص خواهد شد که باید به مصاف مس برود. تیم برنده این دیدار هجدهمین تیم لیگ برتر فصل آینده خواهد بود. 

 

برای پیگیری اخبارفوتبالاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۱۵۵۶۳۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر