کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۵۶۱۷
تاریخ خبر:

زمان استارت تمرینات گل گهر مشخص شد

زمان استارت تمرینات گل گهر مشخص شد

تیم فوتبال گل‌گهر در ادامه روند آماده‌سازی خود برای فصل جدید، هفته آینده مجددا به تهران سفر خواهد کرد.

به گزارش هفت ورزشی، تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان برای حضور در بیست‌وششمین دوره لیگ برتر، تمرینات آماده‌سازی خود را از هفته گذشته در تهران آغاز کرده و از روز گذشته نیز این تمرینات را در سیرجان ادامه می‌دهد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده از سوی کادر فنی، شاگردان مهدی رحمتی روز شنبه ۲۷ تیرماه، بار دیگر راهی تهران خواهند شد تا ادامه برنامه‌های آماده‌سازی خود را در پایتخت دنبال کنند.

گل‌گهر تاکنون در فصل نقل‌وانتقالات شش بازیکن جدید به خدمت گرفته و تنها یک سهمیه لیگ برتری دیگر برای جذب بازیکن در اختیار دارد. پدرام قاضی‌پور، محمدعلی‌نژاد، مجتبی فخریان، سهیل صحرایی، مجید علیاری و احسان حسینی، خریدهای این تیم تا اینجای نقل‌وانتقالات بوده‌اند.

همچنین اریک باگناما بازیکن گابنی این تیم با درخواست سید مهدی رحمتی، فصل آینده نیز در باشگاه گل‌گهر خواهد بود. در تازه‌ترین درخواست سید مهدی رحمتی، جذب امیررضا رفیعی، دروازه‌بان جوان و دوم پرسپولیس در دستور کار این باشگاه قرار گرفته است. حال باید دید مذاکرات میان دو باشگاه پرسپولیس و گل‌گهر برای انتقال این بازیکن به چه نتیجه‌ای خواهد رسید.

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۵۵۶۱۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر