کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۴۵۹۹
تاریخ خبر:

تاریخ سازی دروازه بان اسپانیا در جام جهانی!

تاریخ سازی دروازه بان اسپانیا در جام جهانی!

اونای سیمون با ادامه روند درخشان خود در جام جهانی ۲۰۲۶، رکورد طولانی‌ترین دقایق بدون گل خورده در تاریخ این رقابت‌ها را به نام خود ثبت کرد.

به گزارش هفت ورزشی، اونای سیمون، دروازه‌بان تیم ملی اسپانیا، با عملکرد درخشان خود موفق شد رکورد طولانی‌ترین مدت زمان بسته نگه داشتن دروازه در تاریخ جام جهانی را از آن خود کند.

پیش از این، والتر زنگا، سنگربان افسانه‌ای تیم ملی ایتالیا در جام جهانی ۱۹۹۰، با ثبت پنج کلین‌شیت پیاپی و ۵۱۷ دقیقه بسته نگه داشتن دروازه، رکورددار این بخش بود. زنگا در نهایت در دقیقه ۶۷ دیدار نیمه‌نهایی برابر آرژانتین، روی ارسال دیه‌گو مارادونا و ضربه سر کلودیو کانیگیا گل دریافت کرد و در ادامه ایتالیا در ضربات پنالتی مغلوب آرژانتین شد و از رسیدن به فینال بازماند.

اما اونای سیمون حالا با ثبت ۳۶۰ دقیقه کلین‌شیت در جام جهانی ۲۰۲۶ و اضافه شدن ۱۵۹ دقیقه بدون گل خورده از جام جهانی قبلی، مجموع دقایق بدون گل خورده‌اش را از رکورد زنگا عبور داده و نام خود را در تاریخ این رقابت‌ها جاودانه کرده است.

نکته قابل توجه این است که سیمون همچنان این فرصت را دارد تا با ادامه بسته نگه داشتن دروازه اسپانیا، این رکورد را بیش از پیش افزایش دهد و آن را دست‌نیافتنی‌تر کند.

photo_2026-07-03_02-15-18

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۵۴۵۹۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر