کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۴۲۴۷
تاریخ خبر:

لیگ یک زیر ذره بین؛ VAR وارد سه هفته پایانی شد

لیگ یک زیر ذره بین؛ VAR وارد سه هفته پایانی شد

فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ قصد دارند هفته‌های پایانی مسابقات لیگ یک را با تدابیر ویژه برگزار کنند.

به گزارش هفت ورزشی، در فاصله سه هفته تا پایان رقابت‌های لیگ دسته اول صعود دو تیم نساجی مازندران و مس شهربابک به صورت مستقیم به لیگ برتر قطعی شده اما با توجه به مصوبه جدید فدراسیون مبنی بر بر گزاری دیدار پلی‌آف میان تیم سوم دسته اول و مس رفسنجان به عنوان تیم شانزدهم لیگ برتر حالا حساسیت لیگ یک در سه هفته پایانی دوباره بالا گرفته است.

در جدول رقابت‌های لیگ یک نفت آبادان با 51 امتیاز سوم است، سایپا با 50 امتیاز رتبه دوم را در اختیار گرفته و پارس جنوبی جم با احتساب سه امتیاز کسر شده از سوی کمیته انضباطی با 48 امتیاز در رده پنجم قرار دارد. این 3 تیم در 3 هفته پایانی رقابت های لیگ دسته اول رقابت تنگاتنگی برای صعود به لیگ برتر دارند. همچنین در انتهای جدول مسابقات هم بعد از قطعی شدن سقوط داماش گیلان به لیگ دو، رقابت تیم های دیگر برای بقا بسیار فشرده خواهد بود.
از این رو فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ قصد دارد سه هفته پایانی را با تدابیر ویژه ای برگزار کند تا عدالت در بحث سقوط و صعود رعایت شود.
بر اساس پیگیری ها یکی از موضوعاتی که قطعی شده استفاده از تکنولوژی کمک داور ویدئویی در دو هفته پایانی است. با هماهنگی کمیته داوران مسابقات حساس دو هفته پایانی لیگ یک با VAR برگزار می‌شود تا در بحث داوری‌ها تیمی ضرر نکند.
همچنین با هماهنگی کمیته ضد دوپینگ قرار است ماموران نادو به صورت سر زده در مسابقات مختلف لیگ یک طی سه هفته پایانی حضور پیدا کنند و از بازیکنان تست بگیرند.
با توجه به بعضی شایعات پیرامون احتمال تبانی و شرط بندی و ... کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال هم در نظر دارد تا نمایندگان خود را به صورت مخفیانه به مسابقات حساس بفرستد تا با در نظر گرفتن شرایط موارد مشکوک را گزارش کنند.
بی شک با توجه به موضوعات پیش آمده بازی های سه هفته پایانی لیگ یک هم با حساسیت زیاد دنبال می‌شود و احتمالا شاهد برگزاری بازی‌های جذابی خواهیم بود.

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۵۴۲۴۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر