کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۴۱۹۳۹
تاریخ خبر:

حرکت انسان‌دوستانه آرش قادری؛ آزادی ۵ زندانی جرائم غیرعمد

حرکت انسان‌دوستانه آرش قادری؛ آزادی ۵ زندانی جرائم غیرعمد

با کمک مالی مدافع سبزپوشان اصفهانی پنج زندانی غیرعمد آزاد شدند.

به گزارش هفت ورزشی ، آرش قادری بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان که اصالتی اراکی دارد، با حضور در ستاد مردمی دیه استان مرکزی زمینه آزادی 5 زندانی جرائم غیرعمد را فراهم کرد.

آرش قادری مدافع ذوب آهن که سابقه بازی در تیم‌های آلومینیوم اراک، تراکتورسازی تبریز، توران تووز آذربایجان را هم دارد، پیشتر نیز با ستاد مردمی دیه استان مرکزی همکاری داشته و در سال‌های گذشته موفق به آزادی تعداد قابل‌توجهی از زندانیان جرائم غیرعمد شده بود. او این بار با اهدای مبلغ دو میلیارد و پانصد و پنجاه میلیون ریال، زمینه آزادی پنج زندانی دیگر را فراهم آورد.

قادری در این خصوص گفت: «هدف من فقط خشنودی خدا و انجام گوشه‌ای از وظیفه اجتماعی است. خوشبختانه شرایط فراهم شده تا در ادوار مختلف، سهمی کوچک در بازگشت چندین زندانی به آغوش خانواده‌هایشان داشته باشم. برای من کافی است که بتوانم لبخند را بر لبان فرزندان خانواده‌های چشم‌انتظار بنشانم و دل آنان را شاد کنم.»

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۴۱۹۳۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر