کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۳۰۹۴۱
تاریخ خبر:

آخرین خبرها از دو رگه جدید ایران؛ صدور پاسپورت در مراحل پایانی

آخرین خبرها از دو رگه جدید ایران؛ صدور پاسپورت در مراحل پایانی

صدور پاسپورت مهاجم جدید و دو رگه تیم ملی فوتبال در مراحل پایانی است تا این بازیکن با حل شدن این مشکل بتواند به زودی برای تیم ملی به میدان برود.

به گزارش هفت ورزشی ، دنیس اکرت تازه‌ترین دو رگه فوتبال ایران است که قرار است برای تیم ملی بازی کند و پس از چند سال متوقف شدن حضور چنین بازیکنانی در ترکیب ایران، جا پای بازیکنانی مانند اشکان دژاگه و رضا قوچان‌نژاد بگذارد.

اکرت ۲۹ ساله که ازپدری ایرانی و مادری اسپانیایی در آلمان متولد شده و در حال حاضر در استاندارد لیژ بلژیک بازی می‌کند. او در فصل جاری در ۳۳ بازی در تمامی رقابت‌ها باشگاهی برای استاندارد لیژ، ۷ گل زده است.

اکرت برای اولین بار فرودین امسال و در اردوی ترکیه به تیم ملی دعوت شد و به جمع ملی‌پوشان پیوست. با این حال کامل نشدن مراحل اداری پیوستن او به تیم ملی باعث شد تا در ۲ بازی تدارکاتی تیم ملی برابر نیجریه و کارستاریکا بازی نکند.

آخرین خبرها درباره برطرف شدن موانع بازی اکرت با پیراهن ایران حاکی از است که مراحل اداری حضور اکرت در تیم ملی توسط فدراسیون فوتبال و سیستم وزارت امور خارجه برای دریافت پاسپورت ایرانی در حال انجام است.

صدور پاسپورت ایرانی اکرت در مراحل پایانی است و به زودی می‌تواند پاسپورتش را بگیرد تا دیگر مشکلی برای بازی در تیم ملی نداشته باشد.

اکرت هفته آخر اردیبهشت در اردوی ترکیه حاضر خواهد بود و کادرفنی تیم ملی امیدوار است که تا آن زمان مراحل اداری حضور این بازیکن در تیم ملی به پایان برسد و قلعه‌نویی بتواند از این بازیکن در ۳ بازی تدارکاتی که در اردوی ترکیه پیش‌بینی شده است، استفاده کند.

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۳۰۹۴۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر