کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۲۹۵۱۱
تاریخ خبر:

اکبرزاده: اگر لیگ ادامه پیدا می‌کرد، جزو ۴ تیم بالای جدول می‌شدیم

اکبرزاده: اگر لیگ ادامه پیدا می‌کرد، جزو ۴ تیم بالای جدول می‌شدیم

هافبک تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: روند خوبی داشتیم و تعطیلی فوتبال اتفاق خوبی برای ما نبود.

به گزارش هفت ورزشی ، آرش اکبرزاده در گفت‌وگویی اظهار داشت: در مورد برگزاری لیگ برتر تابع تصمیم فدراسیون فوتبال هستیم. مدتی پیش تمرینات را شروع کردیم که دوباره گفتند قرار نیست بازی‌ها برگزار شود. ادامه لیگ بعد از جام جهانی سختی‌های خودش را دارد ولی هر تصمیمی که بگیرند برای ما قابل احترام است.

وی با اشاره به آسیب‌هایی که به کارخانه فولاد مبارکه وارد شد، عنوان کرد: جنایت آمریکا و اسرائیل باعث شد اتفاقات تلخی در ایران رخ دهد و متاسفانه کارخانه فولاد هم آسیب دید که این برای ما و مردم خوزستان بسیار ناراحت کننده بود.

اکبرزاده با اشاره به نتایج خوب فولاد قبل از تعطیلی لیگ برتر گفت: وضعیت خوبی داشتیم و اگر لیگ ادامه پیدا می‌کرد می‌توانستیم جزو سه، چهار تیم بالای جدول هم قرار بگیریم. در جام حذفی هم شانس قهرمانی داشتیم و در مجموع تعطیلی فوتبال اتفاق خوبی برای فولاد نبود.

هافبک فولاد در مورد صحبت‌های اخیر مدیرعامل این باشگاه مبنی بر ادامه همکاری با حمید مطهری در فصل آینده به تسنیم گفت: نتایج خوبی با هدایت این مربی گرفتیم و مطهری به استفاده از بازیکنان جوان هم اهمیت می‌دهد. امیدوارم فصل آینده هم با این مربی نتایج خوبی بگیریم.

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۲۹۵۱۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر