کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۲۷۸۶۳
تاریخ خبر:

شانس آخر لژیونرهای ایرانی برای کسب جام!

شانس آخر لژیونرهای ایرانی برای کسب جام!

شباب الاهلی با سه لژیونر ایرانی فردا شب میزبان خورفکان است؛ برد تنها راه بقای امید به قهرمانی.

به گزارش هفت ورزشی ، شباب الاهلی پس از شکست پرحاشیه در نیمه‌نهایی لیگ نخبگان آسیا مقابل ویسل کوبه ژاپن (که جنجال داوری و انضباطی زیادی داشت)، خود را آماده حضور دوباره در لیگ برتر امارات کرده و فردا شب به مصاف خورفکان خواهد رفت.

تیم شباب الاهلی که سال گذشته با لژیونرهای ایرانی (سعید عزت‌اللهی و سردار آزمون) به چهار قهرمانی دست پیدا کرد، در فصل جاری حتی یک جام هم به دست نیاورده و فردا شب برای زنده نگه داشتن امیدهایش برای قهرمانی در لیگ برتر امارات تلاش می‌کند.

شباب الاهلی که در فصل جاری از سه لژیونر ایرانی (سعید عزت‌اللهی، سردار آزمون و مرصاد سیفی) بهره می‌برد، از ساعت ۲۰ فردا چهارشنبه در آخرین مسابقه هفته بیست و سوم لیگ برتر امارات مقابل خورفکان قرار می‌گیرد. در صورت کسب پیروزی، ۵۵ امتیازی می‌شود و در فاصله سه بازی مانده به پایان فصل ۲۶-۲۰۲۵، اختلاف خود را با العین صدرنشین به چهار امتیاز کاهش می‌دهد.

یاران عزت‌اللهی و آزمون در صورت برتری مقابل خورفکان، باید منتظر لغزش العین در سه هفته پایانی لیگ برتر امارات بمانند، اما با تساوی یا شکست در جدال فردا شب، باید با آخرین جام هم خداحافظی کنند.

سایر اخبارفوتبالرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۱۲۷۸۶۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر