کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۲۶۲۴۱
تاریخ خبر:

محبی: برگزاری لیگ بعد از جام جهانی بی‌کیفیت و مصدومیت‌زا خواهد بود

محبی: برگزاری لیگ بعد از جام جهانی بی‌کیفیت و مصدومیت‌زا خواهد بود

مدافع تیم فوتبال شمس آذر قزوین معتقد است که تعطیلی مسابقات لیگ برتر، می‌توانست تصمیم بهتری باشد.

به گزارش هفت ورزشی ، صائب محبی در مورد تصمیم سازمان لیگ برای برگزاری مسابقات لیگ برتر بعد از جام جهانی گفت: اگر قرار به برگزاری مسابقات باشد، طبیعتا نمی‌توانیم شاهد بازی‌های با کیفیت باشیم. بازیکنان چند ماه از میادین دور بوده‌اند و دوری از تمرینات گروهی و بازی‌های رسمی می‌تواند منجر به مصدومیت بازیکنان شود. از طرفی باید لیگ فصل بعد را هم در نظر بگیریم.

وی افزود: برگزاری رقابت‌ها بعد از جام جهانی، می‌تواند تقویم فصل آینده لیگ برتر را هم با چالش مواجه کند و شاهد تغییر در برنامه تمرینات پیش فصل، نقل و انتقالات و مسائل دیگر خواهیم بود. تعطیلی بازی‌های این فصل تصمیم بهتری بود.

مدافع تیم فوتبال شمس آذر قزوین در مورد اعتراض برخی تیم‌ها به معرفی نمایندگان ایران در آسیا به تسنیم تصریح کرد: باید این را هم در نظر گرفت که کار فدراسیون فوتبال سخت است و اگر AFC بخواهد، فدراسیون باید نماینده‌هایش را معرفی کند. باید با این وضعیت کنار بیاییم چون کشور ما در شرایط خاصی قرار دارد، هر تیمی هم نماینده کشورمان باشد قطعا می‌خواهد از اعتبار فوتبال ایران دفاع کند.

محبی در ارتباط با اینکه چرا شمس آذر در این فصل از لحاظ امتیازگیری عملکرد خوبی نداشت، خاطرنشان کرد: تیم ما در زمینه بازیکن و کادر فنی با تغییرات 90 درصدی مواجه شد و زمان نیاز داشتیم تا هماهنگ شویم. اگر بازی‌ها تعطیل نمی‌شد قطعا جایگاه خوبی به دست می‌آوردیم. امسال برای من هم فصل خوبی بود که 2 گل به پرسپولیس و استقلال زدم، 2 پاس گل دادم و پک پنالتی هم گرفتم.

برای پیگیری اخبارفوتبالاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۱۲۶۲۴۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر