کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۱۷۹۱۱
تاریخ خبر:

تساوی منتخب گیلانی‌های لیگ برتر برابر سپیدرود

تساوی منتخب گیلانی‌های لیگ برتر برابر سپیدرود

در حالی که مسابقات لیگ برتر ایران تعطیل است، تیم منتخب بازیکنان گیلانی شاغل در لیگ برتر در دیداری دوستانه به تساوی ۲-۲ برابر سپیدرود رشت رسید.

به گزارش هفت ورزشی ، در شرایطی که مسابقات فوتبال در ایران تعطیل شده، بازیکنان در مناطق مختلف کشور با برگزاری تمرینات و بازی‌های تدارکاتی سعی دارند آمادگی خود را حفظ کنند.

در همین راستا، جمعی از بازیکنان گیلانی شاغل در لیگ برتر با تشکیل تیمی منتخب، برنامه‌های آماده‌سازی خود را دنبال می‌کنند.

در ترکیب این تیم نفراتی چون فرزین گروسیان، هومن ربیع‌زاده، شروین بزرگ، سهیل فداکار، میعاد یزدانی، محمد آبشک، میثم تهی‌دست، سینا شاه‌عباسی، محمدرضا مهدی‌زاده، جواد آقایی‌پور و آرمان رمضانی حضور داشتند و طی روزهای اخیر چند دیدار دوستانه برای آماده‌سازی خود برگزار کرده‌اند.

در یکی از این مسابقات، منتخب گیلانی‌های لیگ برتر برابر سپیدرود رشت قرار گرفت که این بازی در نهایت با تساوی ۲-۲ به پایان رسید. نکته جالب اینکه هر دو گل تیم منتخب گیلان روی پنالتی‌هایی که سهیل فداکار گرفت، توسط محمد آبشک به ثمر رسید.

آخرین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۱۷۹۱۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر