کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۰۶۶۹۶
تاریخ خبر:

فیرات: حسرت رفتن به جام جهانی با علی دایی به دلم ماند؛ این تورنومنت رویای هر مربی است!

فیرات: حسرت رفتن به جام جهانی با علی دایی به دلم ماند؛ این تورنومنت رویای هر مربی است!

انگین فیرات مربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان ظهر سه شنبه ۱۸ اسفند درگذشت.

به گزارش هفت ورزشی؛ انگین فیرات در فوتبال ما چهره گمنامی نیست. سرمربی اسبق سایپا که در دوره سرمربیگری علی دایی، یکی از دستیاران او در تیم ملی ایران نیز به حساب می آمد.

یک مربی متولد ترکیه که پاسپورت آلمانی هم داشت. او ظهر سه شنبه ۱۸ اسفند درحالیکه از لبنان به ترکیه پرواز کرده بود، در فرودگاه استانبول دچار حمله قلبی شد و درگذشت.

فیرات پاییز سال ۹۲ هنگامی که سرمربی سایپا بود، مصاحبه ای داشت و گفت: جام جهانی یعنی نهایت آرزوی هر مربی. خیلی دلم می خواست با تیم ملی ایران و علی دایی به جام جهانی ۲۰۱۰ صعود می کردیم ولی متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

البته فیرات مقطع کوتاهی دستیار علی دایی بود و قبل از جدایی شهریار در فروردین ۸۸، کناره گیری کرده بود.

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۰۶۶۹۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر