کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۰۳۲۷۲
تاریخ خبر:

آخرین وضعیت جدول لیگ برتر؛ تراکتور موقتا بر بام ایستاد

آخرین وضعیت جدول لیگ برتر؛ تراکتور موقتا بر بام ایستاد

تراکتور 39 امتیازی شد و موقتا به صدر جدول رفت.

در آغاز هفته بیست‌وسوم لیگ برتر، تراکتور موفق شد در یک تقابل حساس با نتیجه ۱-۰ از سد گل‌گهر سیرجان بگذرد. این برد خانگی، معادلات بالای جدول را به نفع سرخ‌پوشان تبریزی تغییر داد.

  • صعود موقت به صدر: تراکتور با این ۳ امتیاز شیرین، جمع امتیازات خود را به عدد ۳۹ رساند و با تفاضل گل مثبت ۱۸، موقتاً بالاتر از استقلال و سپاهان در رتبه اول قرار گرفت.

  • شکست گل‌گهر در ایستگاه ۲۳: گل‌گهر که با انجام این بازی زودتر از بقیه به تعداد ۲۳ بازی رسیده است، با همان ۳۶ امتیاز در رده چهارم باقی ماند تا فاصله‌اش با مثلث مدعیان بیشتر شود. گل گهر هفته گذشته یک شکست سنگین مقابل چادرملو (5-1) نیز تجربه کرده بود.

  • تهدید جدی از سوی اصفهان و تهران: صدرنشینی تراکتور فعلاً لرزان است؛ چرا که فردا (جمعه ۸ اسفند) استقلال و سپاهان که هر دو ۳۸ امتیازی هستند به میدان می‌روند. هر کدام از این دو تیم در صورت پیروزی، تراکتور را از صدر پایین خواهند کشید.

تازه‌ترین تحولاتفوتبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۱۰۳۲۷۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر